A jednak. OKC!
Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
Szukaj
A jednak. OKC!
Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Westbrook bardzo sie starał w 4kw, żeby OKC nie wygrało.
D90
to co dzis pokazal Lebron... brak slow
nie ma sensu pisac czy ktos zasluzyl na mistrzostwo czy nie, bo albo sie je zdobywa albo nie
ale widac niesamowita determinacje w jego grze
dla oklahomy za wczesnie jest, mistrzostwo zdobywane z trudem lepiej smakuje
Road to Manila
Miami nie jest najlepszym przeciwnikiem dla OKC w finale. Po Bostonie by się przejechali 4-0 lub 4-1, natomiast dla dobra finału lepiej żeby weszło Miami. Lebron to wspaniały koszykarz. Nie jest takim killerem jak MJ, ale to kupa gracza.
Wydaje mi się, że w tym wątku nie ma większego LeBronHejtera niż ja, ale muszę przyznać, że dziś dał prawdziwy koncert.
Tyle, że na OKC może to ciągle być za mało. Wade cichutko zdobył swoje kilkanaście punktów, Bosh ciągle trochę przezroczysty. Zakładam też, że Bronek nie będzie sadził w każdym następnym meczu 40+ punktów na skuteczności 73%. Bo, że mu dziś wszystko siedziało widział każdy:
https://twitter.com/johnschuhmann/st...516800/photo/1
Aaaa jeszcze zapomniałem dodać, że sędziowie chyba się nie zorientowali, że dziś graliśmy w Bostonie![]()
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Oklahoma porownujac matchupy bije kazdego
Ale w realu wyglada to troche inaczej tymbsrdziej ze ta ich mlodziez wydaje sie ze ma poprostu niezly ubaw
Zeby cos docenic trzeba byc blisko i kilka razy przegrac
Dlatego determinacja bedzie po stronie heat
Ew final z celtics bedzie jednostronny
Bo garnet wczoraj pokazal ze mimo 3 mlodosci heat znalezli na niego sposob
A taki ibaka go zje
Westbrook ograniczy rondo i po zielonych
Tak czy inaczej czekamy na g7
Road to Manila
Marzy mi się finał Miami vs OKC, ale jak będzie Boston to też może być wesoło, dziadki potrafią karać w PO, jak ktoś pamięta 1995r i finał Houston vs Orlando to wie co wyjadacze potrafią robić z młodymi wilkamiEpic4ever!
D90
Macie racje, że finał OKC vs MH był by dobry. Dla Bostonu bardziej pasowali by (wiekowo) SAS ale zgodze się z nathaniel-em że czasem młodzież za lekcje musi zapłacić solą łez.
D60 N18-105 N55-200VR 35/1.8 N50/1.8 SB-900
Skontaktuj się z nami