I po co się unośić.Mnie guzik obchodzi co ty tam kolego robisz "dla klijentów".W mojej opinie foty powyższe sprawiają wrażenie przypadkowych kadrów-co nie jest ich zaletą bynajmniej.
Jedynkę widzę w pionie-teraz jest tam tego za dużo wszytkiego-"za daleko"to miasto jest.No i skrajne elementy po obu stronach(kopuła i żurawie)nie pomagają.Na dwójce za dużo nieba...albo inaczej-za mało dołu definitywnie(ładna konwersja w miarę).
Trójka strasznie wypłowiała,szara do bólu,zupełnie kadr mi nie podchodzi-nawet cięzko powiedzieć czemu.
Czwórka prócz pana który patrzy nerwowo na ciebie też niczego ciekawego w sobie nie ma-do tego ta fatalna krzywica i ogromny przepał na budynkach,a na głównej kamienicy zbyt cień wyciągnięty(niczym AIDS fotografi)
Piątka to już zupełna porażka.Ogromny budowlany "waleń"podkreślony i przerysowany krzywizną.pusta lewa strona,z jakimiś zbędnymi elementami.
Osobiście nie jestem fobem czy perfekcjonistą,ale wychodzę z założenia że jak już łamać zasady to przynajmniej dawać coś w zamian.A sam fakt żę miałaś jakiś zamiar,plan nie czyni ze zdjęć fotografii-to byłoby za proste.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami