22 przecudnafajny kadr, GO i kolorki...
Szukaj
22 przecudnafajny kadr, GO i kolorki...
Pozdrawiam,
Damian
Dzięki![]()
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Witajcie.
Oto dwa nowe zdjęcia w nieco innym stylu. Po pierwsze BW, konwersja do Lab i modyfikacje w tejże przestrzeni. Po drugie przeciwieństwa. Zdjęcie 23 pokazuje powierzchnię dmuchawca, wszystko jest ostre i wyraźne. Zdjęcie 24 jest bardziej miękkie, przenika przez kopułę dmuchawca i odkrywa co jest pod spodem. Także linie kreślone na zdjęciach są różne, krótkie i ostre na 23 i długie i promieniste na 24. Takie było moje założenie przy wykonaniu tych zdjęć, proszę zatem nie regulować odbiorników
23
24
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
22 b.dobre światło, piękna kolorystyka
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Witam,
z ostatnich dla mnie 23 lepsza, ale mimo wszystko nie do końca trafia do mnie ten bw![]()
Pozdrawiam
Adamson
No właśnie, ostatnie 2 prace wyszły .... hmmm słabo. Czasem potrzebny jest ktoś, kto chłodno oceni i da kuksańca. Dzięki wszystkim za pomoc i kuksańce
Postanowiłem wrzucić 2 nowe zdjęcia z dzisiejszego popołudnia. Eksperymentowałem trochę z oświetleniem (off camera, dyfuzor home made), ponownie zrobiłem konwersję do przestrzeni barwnej Lab i tu korygowałem krzywe. Sami oceńcie jak to wyszło. Jak zawsze wszelkie komentarze mile widziane.
25
26
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Jakiś niedoświetlony ten robak...
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
@Karbulot: Przypuszczam, ze mówisz o 26? Na 25 model jest IMO dobrze oświetlony.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Niestety, póki co fotki mi się nie wyświetlają...
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Niestety znów hosting leży ...wrrrr. Czas chyba na zmianę dostawcy.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Skontaktuj się z nami