Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Widoczki cd.

kwn
    Gość

Domyślnie Widoczki cd.

Witam jak już pisałem wczoraj umieszczam kilka moich fotek.Jestem początkujący więc proszę o opinie,sugestie i jakieś rady na przyszłość.Dzięki 1.
    By kwn1 at 2011-04-16 2.
    By kwn1 at 2011-04-16 3.
    By kwn1 at 2011-04-16 4.
    By kwn1 at 2011-04-16 5.
    By kwn1 at 2011-04-16

Domyślnie

Mnie się wszystkie podobają.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

A dla mnie jedynka jest ladnie zlapana, potem trzy....reszta slabo, ale dzialaj dalej bo masz co fotografowac! Zalecam jednak nie wiazac wypadow na zdjecia z turystyka.....na zdjecia wczesnie rano lub wieczorem lapac najladniejsze swiatlo.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A dla mnie jedynka jest ladnie zlapana, potem trzy....reszta slabo, ale dzialaj dalej bo masz co fotografowac! Zalecam jednak nie wiazac wypadow na zdjecia z turystyka.....na zdjecia wczesnie rano lub wieczorem lapac najladniejsze swiatlo.
    Pełna zgoda.
    I co do podobających się i nie. I co do łączenia wypadów na foto i turystycznie.

Domyślnie

Jedynka zdecydowanie najlepsza. 3 byłaby dobra, gdyby nie ucięty cypel. Ostatnie, gdyby nie zbyt głębokie cienie. Dawaj chociaż linijkę przerwy między zdjęcia.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ja też wybiorę 1 i 3.Za mocno,deko,ostrzone.Zwracaj większą uwagę na takie pierdoły jak niepotrzebne patyki włażące w kadr(nr.3)..Ogólnie b.przyzwoicie.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ładne z przestrzenią kadry, wybieram 1 , 3.

Uprawnienia umieszczania postów