tak, ale bity kontrolne w downlinku idą kilkadziesiąt razy rzadziej niż uplink, więc wartość dla ułatwienia pomijamy. Warto też zwrócić uwagę na długość preambuły w obu przypadkach, wydajniejsza jest oczywiście w wersji g
Szukaj
tak, ale bity kontrolne w downlinku idą kilkadziesiąt razy rzadziej niż uplink, więc wartość dla ułatwienia pomijamy. Warto też zwrócić uwagę na długość preambuły w obu przypadkach, wydajniejsza jest oczywiście w wersji g
dokladnych danych technicznych takiego przesylu nie znam. mam siec wewnetrzna na wifi b. maxymalny transfer jaki udaje sie uzyskac przy antenach oddalonych od siebie o 3m czyli max sygnal to ok 600-630kb/s. domyslam sie ze transmiter nikona nie bedzie dzialal podobnie. przy pliku rzedu 10mb to czas raczej nie jest do przyjecia. z reszta warto przetestowac - podlaczyc aparat przez USB 1.0 to mniej wiecej ta sama predkosc. (np przez hub 1.0 mbs albo do portu 1.0)
侍
Udalo mi się zalatwić ze sprzedającym, że mogę otrzymać WT-1 na tydzień przetestowania, jeżeli się sprawdzi to go sobie zostawiam, jesli nie oddaje a on oddaje pieniądze. Jeśli jest ktoś zainteresowany przetestowaniem transmitera to zapraszam do siebie do Studia W warszawie.
aparaty i obiektywy
Najlepsze jest to ze WT-3A do D200 kosztuje ponad 300$ - teraz i jest ciezko go dostac na amerykanskim ebayu, a u zydow w NY o wiele droej. W polsce chyba trzeba cudu zeby to dostac.
Robi200: dostales do niego antene czy masz ta tak mala standardowa?
A jak się to cudo sprawuje? (w przypływie szaleństwa straszliwie takiego czegoś zapragnąłem, muszę tylko jeszcze koniecznie wymyślić, po cholerę coś takiego niby miałoby mi być - gud ajdias ar łelkom)
Mam to samo... To znaczy szukam uzasadnienia![]()
Znam to uczucieNazywam to wyścig zbrojeń. Potem budzę się ze strasznym moralniakiem
![]()
Skontaktuj się z nami