Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Moja rozbrykana siostra

witam , dawno nic nie dodawałem , ale prosze o ocene tego jednego ujęcia w kolorze i bw

1.

2.
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

w kolorze zdecydowanie lepsze, fajne ujęcie tylko co do kadru nie jestem przekonany

Domyślnie

Sympatycznie ale zrobiłbym porządek z płaszczem. Przez jego ułożenie modelka wygląda jakby miała ze 100 kg. Poza tym obróbka skóry na twarzy pozostawia wiele do życzenia. Ale ja się tylko czepiam detali ...
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

A jak obrakisc skórę ?
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patrykolczyk Zobacz posta
    A jak obrakisc skórę ?
    Ano prostymi metodami Pędzel korygujący, rozjaśnienie cieni , korekcja punktowa lub blurek (delikatny !) i po kłopocie
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

odrobinę bardziej frontalnie było by bardziej korzystnym podejściem do tematu i dla siostry. Tak ostry profil mi się nie widzi. Siostra ma ogromny potencjał i świetnie się ze szkłem rozumie jak widać. Proponowałbym namówić ją na kolejną sesję i postarać się o ujęcia pod mniejszym katem. Po za tym bardzo fajne radosne fotki. Pozdrawiam......

Uprawnienia umieszczania postów