Dla mnie ten naszyjnik fajnie się komponuje i zdjęcie jako całość się podoba![]()
Szukaj
Dla mnie ten naszyjnik fajnie się komponuje i zdjęcie jako całość się podoba![]()
D780|17-35|35|50|85
mnie się widzidobry prosty kadr, świetne kolory i kontrast
![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
bardzo dobre wykonanie i obróbka , co do naszyjnika to nawet bardzo nie przeszkadza , czekam na resztę zdjęć![]()
Dziękuję wszystkim za opinię
Dla mnie, właśnie naszyjnik jest elementem, który robi to zdjęcie ciekawym.
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
czekam na więcej bo po tym teaserze czuje tylko wielki niedosyt...
faktycznie po pierwszym zdjęciu oczekuje się kolejnych rozwijających temat. Troszkę nie pasują mi tu pomalowane oczy bo jakoś w środowisku motocyklowym rzadko można spotkać makijaż u kobiet jeżdżących motocyklami.
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
bardzo fajnie ..ale chce wiecej
Super, kocham motocykle, a jeszcze bardziej ładne kobiety na nich
Faktycznie naszyjnik trochę się rzuca w oczy. Nie żeby to jakoś specjalnie przeszkadzało. Można by też spróbować włosy wypuścić zamiast naszyjnika.
Brawo
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
W kolorze o wiele lepiej niż w szarości. Fotki na motorze też pewnie w kolorze byłyby fajniejsze.
Skontaktuj się z nami