Wieczorny lot Bocian Airlines Cargo na swoje macierzyste gniazdo
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Wieczorny lot Bocian Airlines Cargo na swoje macierzyste gniazdo
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 09-02-2025 o 12:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
D5000+Grip . N18-55VR . N55-300VR
Bardzo mi się podoba![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Dziękuję, jak będzie czas i pogoda to postaram się jeszcze cyknąć bocianki![]()
Moment dobry, ale tło bardzo przeszkadza, rozprasza. Nawet mniejsze GO nic nie da (tzn. z innym obiektywem), pozostaje jedynie zmiana punktu widzenia (może od strony drzew?).
Wstawiam dzisiejszą fotkę z tego samego miejsca, jednak tutaj słoneczko troszkę przyświeciłoOgólnie to muszę zmienić miejscówkę, gdyż boćki lądują blisko mnie na łące, jednak wszędzie są albo drzewa, albo domy ;( Tak więc od jutra rozpoczynam tułaczkę w poszukiwaniu lepszego miejsca i tła.
Gdybym od strony drzew focił to bym zrobił zdjęcie na tle domów i podwórek co byłoby całkowitym niesmakiemNie wiem czemu ale to przypomina mi focenie podczas pikniku w Krakowie.. na tle bloków i innych rozpraszaczy
![]()
Bociek fajnie złapany, a co do tła to faktycznie nie jest zbyt ciekawe, no ale cóż to nie twoja wina.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Coś z niedzieli
Skontaktuj się z nami