Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Funsport - problemy

Pierwszy i zapewne ostatni raz kupiłem coś w łódzkiej firmie Funsport. Jakaś autystyczna ekipa. Zero kontaktu z klientem, dostawa pomieszana, na dostarczenie właściwego towaru czekam tydzień, a podczas rozmowy telefonicznej nie sposób dowiedzieć się czy wysłali przesyłkę czy nie. Od tygodnia czekam na kuriera, a kurier nie przyjeżdża. Coś okropnego. Pierwszy raz zdarzyło mi się robić interes z takimi gamoniami!!!
    D3x, D300, 17/2,8 24/2,8 50/1,4 90/2,8 70-200/2,8 300/2,8 SB 800, lampy studyjne 2 x 750 Ws i 2 x 400 Ws dużo różnego żelastwa do aranżacji planu. I jeszcze trochę innego sprzętu

Domyślnie

Po prostu pechowy termin wybrałeś, w okolicach targów faktycznie są nieco zakręceni i czasami nieogarniają reszta roku jest imho ok

Domyślnie

Dokładnie, w czasie targów większość firm prosi o wstrzymanie się z zamówieniami na kilka dni - wiem, bo sama dzwoniłam do kilku w celu złożenia zamówienia. Trochę wyrozumiałości, a nie od razu tupać nóżkami.
    Ps. Ze wspomnianą firmą nigdy nie miałam problemów, podobnie moi znajomi.

Domyślnie

JA uważam że jest to wręcz jedna z lepszych firm np jesli chodzi o serwis zarówno gwarancyjny jak i pogwarancyjny

Domyślnie

Nigdy nie miałem z nimi problemu, a trochę sprzętu się przez moje ręce przewinęło

Domyślnie

Też u nich trochę gratów kupowałem i nigdy żadnych problemów nie miałem, kontakt bardzo dobry, przesyłki terminowe a i sprzęt wbrew pozorom pracuje do dziś bez zastrzeżeń.. Myślę podobnie jak przedmówcy, trafiłeś na gorący okres targów i tyle.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie Ja obstaję przy swoim

Ja obstaję przy swoim. Dziesięć dni, dwadzieścia telefonów, kilka gróźb i dopiero załatwili sprawę. To nie jest normalne.
    Jestem niezadowolony z usługi. Może przy innym zamówieniu uda im się zrehabilitować.
    Ps.
    Co mają targi do sprawy? Może za chwilę się okaże, że sklep internetowy chwilowo nieczynny bo mają przerwę śniadaniową?
    Myślcie zanim napiszecie.
    Słowa niepoparte głęboką myślą są nic niewarte.
    D3x, D300, 17/2,8 24/2,8 50/1,4 90/2,8 70-200/2,8 300/2,8 SB 800, lampy studyjne 2 x 750 Ws i 2 x 400 Ws dużo różnego żelastwa do aranżacji planu. I jeszcze trochę innego sprzętu

Domyślnie

Ja także kilka rzeczy u nich kupiłem i żadnych problemów.

Domyślnie

Widzę że nie wiesz jak pracochłonne logistycznie są targi szczególnie przy ich wielkości stoiska, dodatkowo oprócz wystawek biorą ze sobą na targi naprawdę dużo towaru który można u nich kupić na targach. Zanim to spakują przed i rozpakują po targach mają pewnie po prostu nieco bałaganu i to właśnie mają targi do sprawy. Sam to przerabiałem u nich , w okresie około targowym nie bardzo mogli namierzyć interesującą minie rzecz (kupowałem w siedzibie) ale pozostałe zakupy jak najbardziej ok i jak pisałem podejście do klienta po zakupie wzorowe jak już kupiłeś to sie nie odwracają chętnie i niemal że charytatywnie pomagają nawet po okresie gwarancyjnym. Życzę spokojniejszych następnych zakupów

Domyślnie

To nie targi są winne, tylko organizacja pracy! Moje kłopoty były wynikiem zaniedbania. Więcej pracy = wydajniejsi pracownicy lub więcej pracowników.
    W moim przypadku nie to jest najważniejsze, że się firma nie wyrobiła bo coś tam, a to, że ściemniali przez tydzień. Na każdy telefon była jedna odpowiedź: "dzisiaj wyjdzie". Wystarczyło powiedzieć: wyślemy za tydzień bo nie możemy ogarnąć wszystkiego z powodu targów". A tak skoro wysłane, to siedzę w chałupie i czekam. Dzionek zleciał i nic, więc dzwonię i znowu to samo, że dziś wyjdzie!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów