Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Autoportret, podejście trzecie

Witam w ten kolejny dzień z nowym zdjęciem - może z nim pójdzie mi lepiej.
    D60 + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8
    Na sygnaturkę przyjdzie jeszcze czas.

Domyślnie

Misie podoba
    Nikon D300s/Sigma 10-20 f3.5/Nikkor 35 f1.8/Sigma 70-200 f2.8/SB-900

Domyślnie

nie pamiętam już czy to Ty debiutowałaś z ręcznikiem na głowie - ale jeśli tak - to ręcznik wyszedł ciekawiej
    Aczkolwiek to też nie jest złe - ale ciachał bym głowę zdecydowaniej z góry.

Domyślnie

Mnie się podoba, ładna głębia, smaczne kontrasty
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Nie widzę, żadnego defektu Piękna, delikatna, kobieca ... dostatecznie odwrócona od obiektywu by dopowiedzieć sobie kształt ust, szerokość nosa, oprawę oczu ... No i ta delikatność ramion, które aż chce się brać w ramiona Nie widzę numeru telefonu do modelki, a szkoda, szkoda ...
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 15-04-2011 o 04:14

Domyślnie

Tak, ta dziewczyna w ręczniku to byłam ja Dzięki za opinie. Zawsze mam problem z dobrym skadrowaniem
    D60 + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8
    Na sygnaturkę przyjdzie jeszcze czas.

Domyślnie

Przyjemny autoportret, wiem, że ciężko jest sobie zrobić dobre zdjęcie, choćby pod względem ostrości, więc doceniam
    pzdr
    Magda

Domyślnie

Do tego męcząc się pewnie 50/1.8 na D60, który mechanicznego napędu AF nie ma...

Moim zdaniem najlepszy z dotychczasowych, bo najbardziej tajemniczy, pełen niedopowiedzeń, najmniej dosłowny. A który z tych autoportretów jest tą najbardziej prawdziwą "ja", to już Koleżanka pewnie jest w stanie sama sobie odpowiedzieć. Choć kobiety mają ponoć wiele twarzy

Głębia ostrości bardzo przyjemna. Kadrowo IMHO jest lepiej niż było, ale można by jeszcze pokombinować - z tyłu głowy jest dużo pustki, a z przodu przestrzeni tej mało (m.in. ciemne tło).

Uprawnienia umieszczania postów