Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: wodospad

Domyślnie wodospad

to foty z wodospadu kamienczyka w szklarskiej, co sadzicie ??? ktos powiedzial ze "blinki" na 3 dodaja fotce uroku.... to swiatlo odbite w kroplach rozpylanych przez wodospad.... ale sam nie wiem czy nie traktowac tego jako wade ktora nie powinna sie zdarzyc...

1.
    2.
    3.
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

bardzo fajne, ale ja chyba wolę takie bardziej standardowe wodospadowe fotki, tj dużo dłuższy czas, filtry szare itd. woda wówczas jest taka miło rozmazana
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

uhmmm mi znowu nie lezy taka rozmyta woda dla mnie wyglada sztucznie, taka retuszowana fototapeta dzieki za opinie
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Biker Karlos, ja ogólnie to najbardziej lubię takie totalnie zatrzymane kropelki - ale wówczas czasy muszą być 1
    /1000 czy jeszcze krótsze, a skoro tego nie ma, to lubię właśnie te rozmyte - takie pomiędzy (tak jak Twoje) muszą mieć coś w sobie, żeby je wogóle zauważyć. Niemniej Twoje zdjęcia są fajne, miłe i przyjemne dla oka .

Pozdrawiam
    Erie

PS Żonie się podobają , a wymagająca jest...
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

pozdrow zone a co do czasow to przy takiej pogodzie jak byla w karkonosach przez ostatni tydzien, to musialem kombinowac przy fotkach mojej zywej coreczki zeby ruszone nie wychodzily

Domyślnie

podoba mi sie dwójeczka, jest troche przepaleń ale podoba mi sie kllimat
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

zdecydowanie 3. 2 troche przepalona. Ale patrzę na kalendarz Karkonoskiego Parku Krajobrazowego na 2007 rok i widze prawie takie samo ujęcie jak w twojej 3, ale autorstwa Pana Andrzeja Raja, zastępcy dyrektora tegoż parku (przynajmniej kiedyś). Na kalendarzu jest właśnie dłuższy czas ale i inna pora dnia, bo nie ma takich przepałów na skałach. I wiesz co, twoje zdjęcie wydaje sie być bardziej naturalne z tego względu, że woda jest taka, jaką ją postrzegam. I chociaż lubie długie czasy w takich przypadkach, to u Ciebie jest ok.

jaari
    Gość

Domyślnie

Bardzo ładne fotki. Że też nie miałem czasu na odwiedzenie Szklarskiej podczas ostatniego pobytu w Karpaczu...

Domyślnie

super
    a bliki "lecą" w zgodzie z wodą
    przepałów nie widzę, bo taki już ze mnie gość, że mi nigdy nie przeszkadzają

Domyślnie

dzieki za komentarze.

jaari- ale z to mogles zaatakowac sniezke

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów