Szukaj
Zdaje sie, ze sam autor ma kłopoty ze zrozumieniem wlasnego zdjecia, skoro umieszcza je w przyrodzie
To jest przeciez reporterska fotka, całkiem niezła i zupełnie wymowna.
ba, nawet po jakims stosownym uatrakcyjnieniu "postprocesingowym" mogła by zagrac jako plakat, bo i model fotogeniczny i kompozycja kadru czytelna.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Stąd moja taka a nie inna reakcja na zdjęcie. Obrazek rzeczywiście, aż bije po oczach (i sumieniu - tych którzy go mają) ukazując trud smutnego, pieskiego życia wiejskiego burka, ale niestety nie nadaje się do działu przyroda, a jedynie jak już wspomniał lechupe do reporterki. W dodatku z tytułem "tak mnie traktuje pierd.....y właściciel". Ciemnota w naszej wsi nigdy nie zostanie wypleniona - chyba że wszystkie prymitywne chłopki zdechną - najlepiej na takich łańcuchach.
Z8 + różne klamoty
Nie generalizujmy i nie wszczynajmy waśni międzyregionalnychProblemem jest to, ze w dalszym ciągu jest powszechne przyzwolenie do znęcania się nad zwierzętami w myśl zasady: "mój pies i mogę zrobić z nim co mi się podoba"
![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Faktycznie, po głębszym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że zdjęcia pasuje do reportażu. Prosiłbym o przeniesienie tam tematu.
Faktycznie, po głębszym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że zdjęcie bardziej pasuje do reportażu. Prosiłbym o przeniesienie tam tematu.
Skontaktuj się z nami