Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Karolina studyjnie

1.

Uploaded with ImageShack.us

Domyślnie

Pozwolę sobie odświeżyć temat:

2.

Domyślnie

Modelka piękna, co do zdjęć to niech się wypowiedzą fachowcy

Domyślnie

jedynka za ciasna i paskudne kolczyki, a dwójka jakby coś mało ostra, no ale może i ja zaczekam na fachowców bo już po 3 Heinekenach jestem więc mogę nie być rzetelnym opiniodawcą
    FX ...

Domyślnie

Jedynka moim zdaniem sporo za ciasna. Dwójka trafiłaby do mnie gdyby modelka opuściła nieco podbródek, bardziej przekręciła głowę w stronę obiektywu i zamknęła usta
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Jedynka za przedmówcami za ciasna. Dwójka lepsza chociaż osobiście poeksperymentował bym jeszcze z ustawieniem światła.

Domyślnie

Dziękuje za opinie. To może jeszcze tak:

3.

Domyślnie

jak dla mnie mimika twarzy modelki odpada, strasznie sztywno, wymuszone moim zdaniem...

Domyślnie

znów otwarte usta, a ta część twarzy modelki nalezy do (IMHO oczywiście) tych rzeczy, które najmniej należałoby eksponować Kadr niefortunny, modelka ma szeroko rozstawione oczy, w ten sposób to podkreśliłeś, wokół nosa nie widać sladu załamania (miejsca gdzie kończy się nos a zaczyna reszta twarzy, zwłaszcza z lewej strony modelki, a prawej kadru). No i czemu uparcie z podpiętą grzywką? Rozpuścić włosy, rozczesać, niech modelka zamknie usta i moim zdaniem będzie o wiele lepiej
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Dzięki za szczegółową wypowiedz.

Uprawnienia umieszczania postów