Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie ~ Hohenschwangau - Zamek Neuschwanstein ~

Hohenschwangau - Zamek Neuschwanstein

1

2

3

4

5

6

7
    MarcinWilk

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem bardzo fajnie wyszło, staranne kadry i przyjemna obróbka Szkoda tylko że zdjęcia takie małe.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Podoba mi się kadrowanie.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Temat czyli zamek najlepiej i bardzo atrakcyjnie pokazuje nr 6, najlepsze też kolorystycznie, bo pozostałe mają wyraźną niebieską dominantę (zwłaszcza dalsze plany). Niestety przepał nad zamkiem nieco psuje ten świetny kadr. Na innych też niestety przepalone niebo występuje.Czwórka też niezła. 1 i 2 przechylone w prawo. No i to logo zupełnie niepotrzebne.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Temat czyli zamek najlepiej i bardzo atrakcyjnie pokazuje nr 6, najlepsze też kolorystycznie, bo pozostałe mają wyraźną niebieską dominantę (zwłaszcza dalsze plany). Niestety przepał nad zamkiem nieco psuje ten świetny kadr. Na innych też niestety przepalone niebo występuje.Czwórka też niezła. 1 i 2 przechylone w prawo. No i to logo zupełnie niepotrzebne.
    Nic dodać, nic ująć okazuje się, że nie jest tak pięknie jakby się na pierwszy rzut oka mogło wydawać.
    Pełna zgodność a przepały bolą najbardziej bo ogromniaste.
    No i dorzucę od siebie, że chyba cosik niezgodnie z regulaminem

Domyślnie

Najlepsza 6.Pokazuje potęgę zamku, jego położenie.Ogólnie kadr fajny. Szóstka najfajniejsza.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Szóstka fajna, ale jedynka też mi się podoba
    A z zamku nie masz jakiś fotek?

Pozdrawiam
    | ... |

Domyślnie

Za przedmówcami! 6 najfajniejsza! Byłem tam w zeszłym roku, ale lało jak z cebra i żadnej sensownej fotki nie udało się zrobić....
    pozdrowienia!

Domyślnie

Wg mnie też 6 najlepsza, potem 1, może troszkę zbyt miękko, gdyby tak podostrzyć, na większym formacie będzie na pewno lepiej
    F90X, D600

Domyślnie

no zameczki fajne, szkoda, że u nas takich nie ma ale te co są chyba trzeba będzie odwiedzić

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów