Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gwarancja EU

Domyślnie Gwarancja EU

Witam.
    Zakupilem nikosia D700 sprowadzonego z US. Nowy, z tamtejsza gwarancja. Wiem, ze w razie czego, przez posrednika moge odeslac go do serwisu w USA. Jednak jestem przekonany, ze czas takiego serwisowania bedzie baaaardzo dlugi. Czy moze orientujecie sie, moi drodzy, jak wyglada mozliwosc opcjonalnego wykupienia gwarancji na Polske?
    D800, Tamron 28-75,N17-35 f/2.8, N35 f/2, N50 f1.8G, N85 f/1.8, N80-200 f/2.8, i kilka lampek
    w drugim systemie 600D + kit i przejsciowka Nikon - EOS, Samyang 8mm

conik
    Gość

Domyślnie

nie ma takiej mozliwosci...z tego co wiem nawet gwarancje mack nie sa uznawane przez polski serwis

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

conik
    Gość

Domyślnie

a jak jest w praktyce? ano tak ze kiedy zadzwonilem z tym pytaniem do serwisu odpowiedz byla jedna...nie

Domyślnie

Szkoda, bo bylbym gotow dla spokojnej glowy zaplacic te pare stow. W koncu aparat dotarl do mnie w pudeleczku z zerowym przebiegiem. Jak zwykle dziekuje Wam za pomoc Pozdrawiam
    D800, Tamron 28-75,N17-35 f/2.8, N35 f/2, N50 f1.8G, N85 f/1.8, N80-200 f/2.8, i kilka lampek
    w drugim systemie 600D + kit i przejsciowka Nikon - EOS, Samyang 8mm

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów