Proszę o konstruktywną krytykę fotki.
Szukaj
Proszę o konstruktywną krytykę fotki.
Nikon D90 l Nikkor 18-105 VR l SB-900
Moim zdaniem _tragiczna_ obróbka. Kontrast, ziarno, winieta, selektywny kolor, wyciągnięte krawędzie - wszystko to na nie.
to be a rock and not to roll
Nie wiem, czy to zdjęcie da się konstruktywnie skrytykować. Winieta malowana pędzlem, wyostrzanie za nic nie wiadomo czemu służące, paskudny szum - o co chodzi? Kadr bym widział bardziej w prawo, patrzące się ludziki z uciętymi nogami nie tworzą klimatu. Podejdź może do obróbki jeszcze raz, może coś z tego będzie bardziej ludzkiego...
Coś takiego?
jest lepiej według mnie.
Twoj 1 raz?
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Tak, zaczynam przygode z fotografią, skatepark też pierwszy raz, więc można powiedzieć, że podwójny debiut.
PS. Jeżeli ktoś ma jakąś ciekawą propozycję obróbki tego foto to chętnie zobaczę.
Wersja druga zdecydowanie lepsza!
Noo.. dwójka lepsza. Na jedynce zdecydowanie przekombinowałeś.![]()
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
Potraktowałem to jako pozwolenie na pogrzebanie trochę przy zdjęciu, mam nadzieję, że się nie obrazisz
Taka moja propozycja:
a dlaczego tak koniecznie i na siłę chcesz to obrabiac ?
pierwsza wersja katastrofalna, druga kiczowata
poza tym całość leci w prawo (nie trzyma poziomu/pionu), trick tez nieszczególny / nieszczególnie złapany (ustał to ?), Ci ludzie (gapie) też niekoniecznie w kadrze potrzebni
polecam zgłębienie tematu przed pstrykaniem![]()
Skontaktuj się z nami