Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Po pierwsze primo, streczing a rozciaganie to 2 inne rzeczy bardzo czesto mylone. Streczing duza ciezsza aktywnosc miesni, potem wieksza ich wydajnosc. Na brzusio warto cos takiego zalozyc, raz ze ciepli w nerki i ogolnie od tylka w gore to jeszcze miesien piwny nie traci ciepla. http://allegro.pl/profesjonalny-pas-...534945281.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    Przeciez koleś pisze że chce robić po 100 kilometrów
    Jeśli chce robić po 100 km, to na jego miejscu w pierwszej kolejności martwiłbym się jak będzie to znosić "dupa i okolice", a później o inne kontuzje i odwodnienie.

Domyślnie

Odwodnienie/nawodnienie ważna rzecz, a na dupe to nie ma rozgrzewek...jakichś specjalnych rowerowych...chyba...
    Kończę te swoje wywody.
    D800

Domyślnie

Najlepszą rozgrzewką jest przejechać kilka, kilkanaście kilometrów na miękkim przełożeniu (żeby za bardzo stawów nie forsować), utrzymując kadencję na ustawowym poziomie 80-90. Wcześniej kilka skłonów, przysiadów, wymachów, żeby się z lekka "nastawić". Na rowerze Achillesa raczej trudno uszkodzić. No, chyba że porządna gleba - wygibas w źle ustawionych pedałach zatrzaskowych (byłem świadkiem, na szczęście nie doświadczyłem)...
    A zanim cztery litery nie zmienią się w skorupę żółwia, będziesz cierpiał tak, czy siak. Nawet po przejechaniu kilkunastu kilometrów.

Domyślnie

Na to że tyłek będzie mnie bolał przez pierwsze parę jazd to jestem do tego przygotowany, nie pierwszy sezon jeżdżę

Kondycję mam bardzo na plus, wytrzymałością przebiłem w tamtym sezonie niejednego chudzielca, tak więc cóż
    Pas neoprenowy mam powiedzmy że na użyciu od dłuższego czasu, ale pewnie na ten sezon będzie trzeba zmienić.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-04-2011 o 23:38 Powód: pis. ("nie jednego")

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów