Wczoraj przed burzą
Szukaj
Wczoraj przed burzą
N i pare gratów
Ale gdzie te kolorki co to burza niesie, gdzie te kadry burzowe... no i gdzie ta burza. A drzewo jak drzewo
kolorki własnie były takie. Miejscami niebo było jeszcze ciemniejsze.
N i pare gratów
Kolorki są OK, Jaro chyba zapomniał, że w ojczyźnie o tej porze roku z kolorkami raczej słabo, a i suwaczkami przyzwyczaił się nieco nadmiernie (czasem) posuwać.Fot niezły, mam tylko dwie sugestie kadrowe-drzewko się nie zmieściło, a jednak jest tu najważniejsze, no i dobrze by było, gdyby skarpa sięgneła LD narożnika, słowem nieco szerzej zwłaszcza w pionie.
A new shit has come to light...
dzięki, model jest (tzn drzewo) a i kadr będzie trochę inny, będę go męczył jeszcze trochę. Przymierzałem się w prawdzie do zachodu ale nagle się zachmurzyło i zachód był w d..pie. Trochę bawiłęm się suwaczkami - ale lubię naturalność (albo nie umię inaczej bo zawsze przesadzę)
N i pare gratów
mz. słabo i kompozycyjnie i niezbyt ciekawy motyw, można zrobić zdjęcie o niczym ale wówczas i kadr i kolory muszą zrewanżować to czego na fotce nie ma (jeżeli oczywiście da się to zrobić ) ?)
dzieki za komentarze
N i pare gratów
Niestety kadrowo słabo - jak się ogląda zdjęcie to wygląda to tak jakby to był crop z jakiejś większej kompozycji.
Wg mnie rowniez troszke szerzej byloby lepiej. Ladnie kontrastuje piach z granatem nieba ale troche przeszkadzaja mi centralne przepaly. Ciezko ich uniknac na pewno ale schowalabym je za drzewem.
D7k|N17-55 2.8|N Micro 60 2.8G ED|N35 1.8G|N85 1.8|SB900
Skontaktuj się z nami