Close

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 173

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    a jak pójdziesz na koncert robić zdjęcia za 5 stów i rozwalisz sprzęt za pare tysięcy, to też chyba mała pociecha, co?
    A jak pójdziesz na koncert indywidualnie i to samo się stanie? To co mniejsza strata? Bardziej będziesz szczęśliwy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    A jak pójdziesz na koncert indywidualnie i to samo się stanie? To co mniejsza strata? Bardziej będziesz szczęśliwy?
    To zależy po co chodzisz na koncerty? Ja np. głównie, żeby się dobrze bawić,a nie martwić o sprzęt i kadry.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    To zależy po co chodzisz na koncerty? Ja np. głównie, żeby się dobrze bawić,a nie martwić o sprzęt i kadry.
    No a inny chce zrobić przy okazji zdjęcia.

Domyślnie

No a inny chce zrobić przy okazji zdjęcia.
    A po co?

Domyślnie

Na mój sprzęt pracowałem przez 3 wakacje pod rząd. I szanuje go jak mało co, ale nie po to go kupowałem żeby teraz leżał na półce i się błyszczał. No i oczywiście trzeba focić d700 + 24-70 2,8 + 70-200 2,8? Bo tańszy sprzęt jest g warty.
    Strasznie mnie denerwuje że żyjemy w społeczeństwie frustratów i ludzie strasznie interesownych, czy za wszystko co robicie musicie brać kasę? Ogarnijcie się
    Ostatnio edytowane przez mac.serafin ; 12-04-2011 o 16:34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mac.serafin Zobacz posta
    Strasznie mnie denerwuje że żyjemy w społeczeństwie frustratów i ludzie strasznie interesownych, czy za wszystko co robicie musicie brać kasę? Ogarnijcie się
    Nie za wszystko, ale gdy ktos czerpie zyski z pracy ktora Ty wykonasz za free, to juz usmiech z twarzy znika... :/
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wikary Zobacz posta
    Nie za wszystko, ale gdy ktos czerpie zyski z pracy ktora Ty wykonasz za free, to juz usmiech z twarzy znika... :/
    To nie korzystaj z takich ofert. Może innym sprawia radość, samo to, że coś zrobili? Nie wszystkim od razu musi gul latać, bo inni zarobili, a ja nie.

Domyślnie

To nie korzystaj z takich ofert. Może innym sprawia radość, samo to, że coś zrobili? Nie wszystkim od razu musi gul latać, bo inni zarobili, a ja nie.
    domyslam sie ze jestes na utrzymaniu rodzicow?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    domyslam sie ze jestes na utrzymaniu rodzicow?
    To może przestań się domyślać, bo Ci kiepsko to wychodzi.

Domyślnie

Jest to kwestia nazwijmy to "priotrytetów". Jeżeli ktoś ma ochotę robić cos takiego za darmo - jego prywatna sprawa po co to robi. Oferta jest podana w miarę uczciwie. Dziwne jest raczej ocenianie i rozdawanie "jeleni" wszystkim którzy się za to wezmą. Większość z forumowiczów którzy tak tu jadą po "praktykantach" jest postrzegana z zewnątrz również jako niezłe jelenie. Kupili sprzętu za grube tysiące i w życiu ani grosza nie zarobili na tym. Co za durnota takie hobby...
    Doprawdy warto się excytować.

Wszystko jest względne a że oceniamy zawsze własną miarą....
    Ostatnio edytowane przez maki ; 12-04-2011 o 18:17
    D800

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów