Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Octavia

Domyślnie Octavia

Pierwszy właściwie raz z moto foto. Totalny spontan, zauważyliśmy z kolegą takie nasypy przy drodze i zjechaliśmy na kilka zdjęć.
    Auto było przed drogą myte, bardzo więc proszę się już nie czepiać zabłoconych opon i lekko schlapanego tylnego zderzaka - wcześniej padało, i podłoże przy tych nasypach było jakie było.

1.

2.

3.

Pozdrawiam
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Tomuś jak jedynka jeszcze jak cie moge ale dwójka i trójka to przepraszam bardzo jak nie od Ciebie... Potrafisz już nieźle operować światłem ale tutaj poległeś doszczętnie...

Domyślnie

Właściwie tylko 1, 2 i 3 za mocno zaświecone, ale miejscówka świetna

Domyślnie

Przez chwilę liczyłem, że będzie to stara, ładna, na żółtych blachach Skoda. No ale, jest jak jest... Co do fotek to numer 2 najbardziej pasuje mi kadrowo, ale na wszystkich jakoś przepaliłeś. Mocno rzuca się w oczy, że jest doświetlane dość nieumiejętnie... Nie mówię, że ja mam na ten temat pojęcie, ale poprostu razi mnie to, że widze tutaj lekki brak profesjonalizmu.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

1, 2 od biedy ale na 3 to polegles. zupelnie jakbym widzial moje zdjecia

Domyślnie

co do zdjęć to wszystko już zostało napisane...ale nikt nie wspomniał o białych zagłówkach...ech!

p.s. gdzie ta miejscówka?
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Dzięki serdeczne za konstruktywną krytykę. Jak pisałem za samochód wziąłem się pierwszy raz i każda rada jest porządana. Co sugerujecie poprawić w oświetleniu ?? O za dużej proporcji błysku do zastanego już wiem Ale czasem na LCDku aparatu po prostu nie wszystko widać..

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Przez chwilę liczyłem, że będzie to stara, ładna, na żółtych blachach Skoda.
    Niestety, mam tylko taką

Cytat Zamieszczone przez Pienia Zobacz posta
    co do zdjęć to wszystko już zostało napisane...ale nikt nie wspomniał o białych zagłówkach...ech!

p.s. gdzie ta miejscówka?
    Zagłówki są szare, w kolorze reszty tapicerki... jak dla mnie widać to na wszystkich zdjęciach.

Miejsce - drga krajowa nr 9 (Radom - Barwinek) miejscowość Targowiska (3-5km od Miejsca Piastowego), zaraz przy drodze, po lewej stronie jadąc w stronę Rzeszowa.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

za mocno palone
    Nikon D60, T17-50, N70-300VR, Helios, SB600

Uprawnienia umieszczania postów