Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    swiatlo
    Gość

Domyślnie Zachód na Mount Hood

Nie jestem pewien co do kompozycji. W końcu zostawiłem takiego jakiego widać.
    Opinie mile widziane, nawet bardzo wrrrrogie...

Domyślnie

Jakby mi czegoś po prawej stronie kadru brakowało, jest to podkreślone przez kierunek w którym opadają zbocza, czeka się na jakąś równowagę a tam pustka. Ale góra przednia !!!

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Na tym zdjęciu przeszkadza mi tylko jeen element - samochody. cala reszta jest bardzo dobra. Super kontrast przez zestawienie ciemnego stoku po prawej i wspaniałej góry różowego budyniu w jaki smieniły promienie wschodzącego słońca góre w tle. B. mi się podoba.

Domyślnie

Fajnie pokazane zestawienie dwoch swiatow.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Na tym zdjęciu przeszkadza mi tylko jeen element - samochody.
    Moim zdaniem to dodaje temu zdjęciu atrakcyjnośći.

Domyślnie

Zaśnieżony stok wygląda jak Saturn, okolony pierścieniami jezdni. I troszkę mi szkoda że te pierścienie uciąłeś...

Domyślnie

a mi auta nie przeszkadzaja, brakuje mi tylko tego obcietego kawalka zakretu.... moze jest tam jakas przepasc a reszta fajowa.
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biker karlos Zobacz posta
    a mi auta nie przeszkadzaja, brakuje mi tylko tego obcietego kawalka zakretu.... moze jest tam jakas przepasc a reszta fajowa.
    Zgadzam się z tym obciętym kawałkiem. Brakuje mi tego łuku. Obciąłem go bo mi się wydawało że kwadratowy kadr mi nie pasował, a nie chciałem ciąć po lewej bo to ciemne zbocze jest potrzebne, i w ogóle obcinałem i dopasowywałem bez końca, w końcu zmęczony musiałem podjąć jakąś decyzję.
    Nie będę zaśmiecał wątka kolejnymi wersjami, ale tak - zgadzam się co do tego obciętego łuku. Na mojej domowej ostatecznej wersji daję ten łuk z powrotem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Nie jestem pewien co do kompozycji.
    nie jest tak źle
    a jak przytniesz gdzieś bliżej kwadratu, będzie super
    czyli część nieba i do połowy jezdni w LD

zastanawia mnie kolor góry
    tam w Stanach wszystko jest takie... słodsze

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    nie jest tak źle
    a jak przytniesz gdzieś bliżej kwadratu, będzie super
    czyli część nieba i do połowy jezdni w LD
    Tak myślisz? Bo ja też myślałem o kwadracie, ale przez rozszerzenie nie przez obcięcie. Czyli przez dodanie przestrzeni po prawej przy okazji przywracając obcięty kawałek łuku drogi, czego mi bardzo jakoś brakuje.

zastanawia mnie kolor góry
    tam w Stanach wszystko jest takie... słodsze
    Absolutna prawda! Chleb, słodycze, napoje, cokolwiek - słodkie nie do strawienia!

P.S. Twoje komentarze są dla mnie alfą i omegą, więc strasznie niecierpliwie czekałem na Twój komentarz n.t. "Północnego Stoku".. Wciąż mam nieśmiałą nadzieję że coś powiesz...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów