Nie jestem pewien co do kompozycji. W końcu zostawiłem takiego jakiego widać.
Opinie mile widziane, nawet bardzo wrrrrogie...
![]()
Szukaj
Nie jestem pewien co do kompozycji. W końcu zostawiłem takiego jakiego widać.
Opinie mile widziane, nawet bardzo wrrrrogie...
![]()
Jakby mi czegoś po prawej stronie kadru brakowało, jest to podkreślone przez kierunek w którym opadają zbocza, czeka się na jakąś równowagę a tam pustka. Ale góra przednia !!!
Na tym zdjęciu przeszkadza mi tylko jeen element - samochody. cala reszta jest bardzo dobra. Super kontrast przez zestawienie ciemnego stoku po prawej i wspaniałej góry różowego budyniu w jaki smieniły promienie wschodzącego słońca góre w tle. B. mi się podoba.
Fajnie pokazane zestawienie dwoch swiatow.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Zaśnieżony stok wygląda jak Saturn, okolony pierścieniami jezdni. I troszkę mi szkoda że te pierścienie uciąłeś...
a mi auta nie przeszkadzaja, brakuje mi tylko tego obcietego kawalka zakretu.... moze jest tam jakas przepasca reszta fajowa.
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Zgadzam się z tym obciętym kawałkiem. Brakuje mi tego łuku. Obciąłem go bo mi się wydawało że kwadratowy kadr mi nie pasował, a nie chciałem ciąć po lewej bo to ciemne zbocze jest potrzebne, i w ogóle obcinałem i dopasowywałem bez końca, w końcu zmęczony musiałem podjąć jakąś decyzję.
Nie będę zaśmiecał wątka kolejnymi wersjami, ale tak - zgadzam się co do tego obciętego łuku. Na mojej domowej ostatecznej wersji daję ten łuk z powrotem.
Tak myślisz? Bo ja też myślałem o kwadracie, ale przez rozszerzenie nie przez obcięcie. Czyli przez dodanie przestrzeni po prawej przy okazji przywracając obcięty kawałek łuku drogi, czego mi bardzo jakoś brakuje.
Absolutna prawda! Chleb, słodycze, napoje, cokolwiek - słodkie nie do strawienia!zastanawia mnie kolor góry
tam w Stanach wszystko jest takie... słodsze![]()
P.S. Twoje komentarze są dla mnie alfą i omegą, więc strasznie niecierpliwie czekałem na Twój komentarz n.t. "Północnego Stoku".. Wciąż mam nieśmiałą nadzieję że coś powiesz...![]()
Skontaktuj się z nami