Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Question lowepro compurover aw-MA KTOŚ?

Witam koleżeństwo
    mam prośbę....
    Czy ktoś ma ten plecak?, mógłby coś o nim napisać, zaprezentować,
    ooo choćby jak ja tu tą torbę...http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...96#post2352996
    mam katę 467 i generalnie boli mnie, że czasem, jak potrzebuję wziąć wszystkie graty...+laptopa,zasilacze,
    ciuchy i jakieś pierdoły, to tak na styk, nie mówiąc już, że statyw nie wejdzie.....będę wdzięczny

Domyślnie

cholerka....widzę, że bida....nikt nie ma

up up

Domyślnie

Ja mam... Jedyne moje 2 zastrzeżenia, to kretyński sposób mocowania statywu i zbyt mała komora górna - choć większa niż w innych plecakach tego typu (może poza którymś największym Tamrac'iem).
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

kurka , a właśnie najbardziej mi zależy na większej komorze górnej....
    a czemu kretyńskei mocowanie statywu? wygląda rozsądnie, no i dobrze wybrane miejsce pod względem wyważenia....

chciałoby się koledze zrobić kilka fot? jak ja tu ? http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...2352996....tak dla poglądu....w krakowie żaden shop go nie ma, więc nie mogę go nigdzie pomacać...;(

Domyślnie

Fotki mogę cyknąć, ale obawiam się, że najwcześniej w okolicach niedzieli... (teraz jestem dość ograniczony ruchowo przez tzw. korzonki, rwę kulszową, czy jak to tam sie zwie...). Jeśli termin nie za późny... Mocowanie statywu uważam za kiepskie, bo generalnie uważam, że na statyw to powinna być w plecaku specjalna kieszeń, odrębnie otwierana. Poza tym - na górze do troczenia statywu jest kretyńska gumka, którą trzeba wymienić na pasek. Górna komora - jak się upchnie polar 200 to poza jakimiś drobnostkami po kieszonkach, nic więcej się nie mieści. Ale do dolnej komory, wg mojej oceny, wchodzi sporo, więc jej część wykorzystuję na pozostałe rzeczy "turystyczne" (zmiana bielizny, kubek, bidon/termos). Do kieszeni na laptopa chowam kurtkę przeciwdeszczową.

Link do strony z przykłodowymi fotkami nie działa (albo źle go kopiuję, bo się złączył z tekstem).
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

I jeszcze - mój model to chyba lowepro compurover aw II (mam wrazenie, że nieco większy od tego bez II).
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

Nie, pomyliło mi się, nie ma II. Kretyńska gumka: http://www.lowepro.com.pl/Products/B...uRover_AW.aspx

Takie mocowanie, jak pokazali na tym zdjęciu, to koszmar. Przy mocowaniu i wyjmowaniu. Ja pomijam gumkę "sznurówkę", a gumkę górną zamieniłem na pasek.
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

OK. Jak mnie "wyprostuje" szybciej, to zrobię fotki wcześniej.
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

nie ma problemu....ważne, że trafiłem na kogoś kto ma

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów