Pierwsze najlepsze.![]()
Szukaj
Marudzicie......zdjecia sie czysci sprzata a potem prezentuje......uwazam, ze powinienes pokazac juz na poczatku wersje po poprawce....!
Marudzacy o malo co nie pokladali sie na kolana przy pracach Kultena ktory manipulowal na potege!
Nikon http://greg77.com/
Jak dotąd, tylko ja "zamarudziłem", więc odpowiem... "sprzątanie" (rozumiem przez to usuniecie syfków, ewentualnie jakiegoś drobiazgu, śmiecia, lini energetycznych których czasami nie sposób uniknąć w kadrze, etc) to troszkę coś innego, niż umieszczenie na zdjęciu elementów których nigdy tam nie było, jak na przykład księżyc w pełni i jego poświataTo nie żadna poprawka, tylko zwykłe oszustwo dla efektu, ot tyle.
Z tego co pamiętam, Kulten często pisał pod prezentowanym zdjęciem że dopuścił się manipulacji. Bardzo rzadko komentowałem jego prace, na kolana się nie pokładałem tym bardziej, nie zbyt były w moim guście przeważnie
Przepraszam autora za off topic![]()
Surfingujące buty.
Jedyneczka wyśmienita.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Po zrobieniu drugiego bonus'a mogłeś założyć dłuższą ogniskową i pokazać nam tą mgłę spływającą ze wzgórz.
Dobił byś wszystkich.
Dodam że wersji modyfikowanej odbicie księżyca też powinno być okrągłe.
Dopisek
Choroba jasna, teraz dopiero przeczytałem komentarz kolegi Matey3000. Był szybszy.
Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 08-04-2011 o 17:13 Powód: Dopisek
modyfikacje pokazałem po pokazaniu oryginału, więc nie wiem po co tyle hałasu (kolega Marrab), byłem tylko ciekawy waszej opinii, bo sam nie stosuje takich fotomanipulacji, a co do odbicia to zgodzę się z wami
70-200 był w plecaku, a plecak w samochodzie, a samochód 300m dalej..... cóż mogę powiedzieć....lenistwo
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-04-2011 o 00:30 Powód: nie mnożymy, łączymy.
I'm amateur photographer, not a terrorist!
Łukasz dla mnie bomba, jedyneczka tutaj przoduje moim zdaniem![]()
Jak dla mnie to 1, 3 i ostatni bonus!
Ale dlugiej lufy to Ci nie podaruje... ależ tam się działo :O
Skontaktuj się z nami