Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Marudzicie......zdjecia sie czysci sprzata a potem prezentuje......uwazam, ze powinienes pokazac juz na poczatku wersje po poprawce....!
    Marudzacy o malo co nie pokladali sie na kolana przy pracach Kultena ktory manipulowal na potege!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Marudzicie......zdjecia sie czysci sprzata a potem prezentuje......uwazam, ze powinienes pokazac juz na poczatku wersje po poprawce....!
    Marudzacy o malo co nie pokladali sie na kolana przy pracach Kultena ktory manipulowal na potege!
    Jak dotąd, tylko ja "zamarudziłem", więc odpowiem... "sprzątanie" (rozumiem przez to usuniecie syfków, ewentualnie jakiegoś drobiazgu, śmiecia, lini energetycznych których czasami nie sposób uniknąć w kadrze, etc) to troszkę coś innego, niż umieszczenie na zdjęciu elementów których nigdy tam nie było, jak na przykład księżyc w pełni i jego poświata To nie żadna poprawka, tylko zwykłe oszustwo dla efektu, ot tyle.

Z tego co pamiętam, Kulten często pisał pod prezentowanym zdjęciem że dopuścił się manipulacji. Bardzo rzadko komentowałem jego prace, na kolana się nie pokładałem tym bardziej, nie zbyt były w moim guście przeważnie

Przepraszam autora za off topic
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Jedyneczka wyśmienita.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Po zrobieniu drugiego bonus'a mogłeś założyć dłuższą ogniskową i pokazać nam tą mgłę spływającą ze wzgórz.
    Dobił byś wszystkich .

Dodam że wersji modyfikowanej odbicie księżyca też powinno być okrągłe.

Dopisek

Choroba jasna, teraz dopiero przeczytałem komentarz kolegi Matey3000. Był szybszy.
    Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 08-04-2011 o 17:13 Powód: Dopisek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rallynitros Zobacz posta
    70-200 był w plecaku, a plecak w samochodzie, a samochód 300m dalej..... cóż mogę powiedzieć....lenistwo
    I nie wstydzisz się przyznać ?!?!?! Taki widok zmarnowałeś!!! .

Ale Ci zazdroszczę .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    I nie wstydzisz się przyznać ?!?!?! Taki widok zmarnowałeś!!! .
    wstydzę i to bardzo
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

modyfikacje pokazałem po pokazaniu oryginału, więc nie wiem po co tyle hałasu (kolega Marrab), byłem tylko ciekawy waszej opinii, bo sam nie stosuje takich fotomanipulacji, a co do odbicia to zgodzę się z wami

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Po zrobieniu drugiego bonus'a mogłeś założyć dłuższą ogniskową i pokazać nam tą mgłę spływającą ze wzgórz.
    Dobił byś wszystkich .
    70-200 był w plecaku, a plecak w samochodzie, a samochód 300m dalej..... cóż mogę powiedzieć....lenistwo
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-04-2011 o 00:30 Powód: nie mnożymy, łączymy.
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Łukasz dla mnie bomba, jedyneczka tutaj przoduje moim zdaniem

Domyślnie

Jak dla mnie to 1, 3 i ostatni bonus!
    Ale dlugiej lufy to Ci nie podaruje... ależ tam się działo :O
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów