Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Anna

Domyślnie Anna

1

2

3

4

Konstruktywna krytyka mile widziana
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Łeee, przyzwyczaiłem sie do wypasionych stylizacji z pieknymi modelkami, a tu takie szkolne wprawki, nudne jak mina modelki na 1-ce
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

no niestety ale też jestem na nie. Zatem po kolei:
    1. ręce modelki w tak mocnym "przeproście" że wyglądają jakby właśnie dochodziło to wyłamania ze stawów, nie podobają mi się stopy
    2. to samo plus "wystające" jabłko adama którego to kobieta przecież nie ma wystającego- cud nad Wisłą?
    3. najciekawsze tylko te palce u stóp takie schowane, zamknięte... jakoś mnie to drażni
    4. nie rozumiem pomysłu. Monotonia kadrów i światła.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Jezu... rece na pierwszym... az mnie ciary przeszly : P
    Don't take life too seriously... You'll never escape it alive, anyway.

Blog

Domyślnie

Przeprost na pierwszym dyskwalifikuje zdjęcie, mina modelki jakby pozowała za karę dopełnia czary goryczy. 2 i 3 kompletnie do mnie nie trafiają. A 4 broniłoby sie gdyby mniej światła i gdyby to był akt. Ale jak napisał lechupe stylizacja jak szkolna wyprawka, czarne jednolite tło i nudą wieje jak mina modelki na 1.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Dziekuje wszystkim za uwagi, mam nadzieje ze nastepne beda bardziej interesujace.
    Pozdrawiam Wioletta

Uprawnienia umieszczania postów