Nudno trochę. Jedynka nie gada do mnie. Dwójka ładna technicznie (światło, obróbka), ale to tyle. Nic nie wnosi, a brzuszek wyszedł tak sobie. Tym razem przechodzę nad tymi zdjęciami z obojętnością.
Szukaj
Nudno trochę. Jedynka nie gada do mnie. Dwójka ładna technicznie (światło, obróbka), ale to tyle. Nic nie wnosi, a brzuszek wyszedł tak sobie. Tym razem przechodzę nad tymi zdjęciami z obojętnością.
Dwójka bardzo się podoba.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
3.
modelka: Luluka / SPP Models
stylizacja: Kasia Cygańska
make-up: Klaudia Pytlarz
Nie rozumiem niechęci do uprzątnięcia tego śmiecia (torby?) z prawej strony zdjęcia. Przy tej kompozycji, bardzo ściąga on wzrok, a ponieważ w tle brak innych oznak bałaganu, to jest jedyną przeszkodą w oglądaniu pejzażu i modelki. Do tego jest w dość mocnym punkcie obrazu. Kompozycja tym razem dziwna - przesunąłbym modelkę jeszcze bardziej w prawo. Pomyślałbym też, czy nie użyć kadru panoramicznego zamiast 3:2. Technicznie świetne.
To ja bym celowo pośmiecił bardziej w kadrze.Mniej więcej taką opinię chciałem przekazać.
obie spoko ale widzialem lepsze u Ciebie...
4.
modelka: Ewa Dudała / SPP Models
stylizacja: Karolina Kajca
make-up: Jola Boska
Skontaktuj się z nami