Jakościowo Tip top... ale jakos nie jestem przekonany co do kadru i tego cienia. Niemniej jednak praca na twoim poziomie! Mysle ze pare mozna wydobyc kadrow z tego miejsca pomiedzy 200-300mm.
Szukaj
Jakościowo Tip top... ale jakos nie jestem przekonany co do kadru i tego cienia. Niemniej jednak praca na twoim poziomie! Mysle ze pare mozna wydobyc kadrow z tego miejsca pomiedzy 200-300mm.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Seba szybka odpowiedź – kadr celowo taki by dół fotografii oddał choć trochę wrażenia że tuż za nim jest ileś tam metrów w dół, a na cień specjalnie czekałem by było też Śnieżkę widać ale tak nie sztampowo trochę inaczej. Jak mnie znasz z długiej lufy mam masę strzałów![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
ostrytux na pewno zabrakło symetrii w stosunku do tekstu nad zdjęciem...przy wklejaniu fotki na forum
Takie cóś w pierwszej chwili mnie się rzuciło na oczy
A co do kadru to podejrzewam, że mogło by być tyz piknie bez nieba... tak sobie wymarzyłem ale to na wersję "B"kadru pod tytułem Z dachu
NO powiem że to zdjęcie robi wrażenie. Zdecydowanie wyjątkowa i unikalna fotografia. Brawo!
Dla mnie rewelacja!! Dawno nie widziałem zdjęcia które zrobiło na mnie takie wrażenie
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami