Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Z dachu …

Domyślnie Z dachu …

… Karkonoszy.

Wczorajszy wschód słońca na Śnieżce 1602 n.p.m.,
    dokładniej to stałem tyłem do wschodzącego słońca

Wszystkim wybierającym się teraz w Karkonosze, polecam zabrać gumowce bądź lepiej wodery
    W wielu miejscach ponad pół metra śniegu, który ma konsystencję kaszy i jest bardzo mokry, chodzi się jak po plaży a najlepsze buty pozostają suche parę godzin

Pozdrawiam serdecznie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

maniak666
    Gość

Domyślnie

Świetne to Michale, choc pierwszy plan jakoś mnie w oczy kłuje. Jakiś nie Twój.
    I nie o kadr tu chodzi co o obróbkę raczej...

Domyślnie

Jakościowo Tip top... ale jakos nie jestem przekonany co do kadru i tego cienia. Niemniej jednak praca na twoim poziomie! Mysle ze pare mozna wydobyc kadrow z tego miejsca pomiedzy 200-300mm.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Jakościowo Tip top... ale jakos nie jestem przekonany co do kadru i tego cienia. Niemniej jednak praca na twoim poziomie! Mysle ze pare mozna wydobyc kadrow z tego miejsca pomiedzy 200-300mm.
    Seba szybka odpowiedź – kadr celowo taki by dół fotografii oddał choć trochę wrażenia że tuż za nim jest ileś tam metrów w dół, a na cień specjalnie czekałem by było też Śnieżkę widać ale tak nie sztampowo trochę inaczej. Jak mnie znasz z długiej lufy mam masę strzałów
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

ostrytux na pewno zabrakło symetrii w stosunku do tekstu nad zdjęciem...przy wklejaniu fotki na forum
    Takie cóś w pierwszej chwili mnie się rzuciło na oczy
    A co do kadru to podejrzewam, że mogło by być tyz piknie bez nieba... tak sobie wymarzyłem ale to na wersję "B" kadru pod tytułem Z dachu

Domyślnie

NO powiem że to zdjęcie robi wrażenie. Zdecydowanie wyjątkowa i unikalna fotografia. Brawo!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    NO powiem że to zdjęcie robi wrażenie. Zdecydowanie wyjątkowa i unikalna fotografia. Brawo!
    Się podpiszę
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Dla mnie rewelacja!! Dawno nie widziałem zdjęcia które zrobiło na mnie takie wrażenie

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Ciekawe ujęcie, cień przypomina piramidę.
    Fajne są te Twoje foty i miejscówki. Sam bym się wybrał w te miejsca.

Domyślnie

Dla mnie światło i ten bajerancki cień robią tę fotę.
    Fajnie spojrzeć na Śnieżkę już bez zimowej pierzyny .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów