Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie wiosenne spacerniaki

Bez zbędnego rozwodzenia się - spacerowałem chwilke z rodzinką i .......

1.

2.

3.

4.cos w stylu BW

pozdrawiam
    Piotrek

Domyślnie

oczy ma po mamie i rysy twarzy w sumie tez Podobna. Dla mnie radosna dwójka the best. Wyglada jakbys uzywal 35/1.8 na FXie Ta winieta tak teges. Am I right ? Poza tym to takie rodzinne albumowe, przyjemne kolorystycznie, spokojne obrazki. Oczywiscie jak dla mnie
    Komercyjna stopka - regulamin forum!
    Full Frame Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dj_Direct Zobacz posta
    oczy ma po mamie i rysy twarzy w sumie tez Podobna. Dla mnie radosna dwójka the best. Wyglada jakbys uzywal 35/1.8 na FXie Ta winieta tak teges. Am I right ? Poza tym to takie rodzinne albumowe, przyjemne kolorystycznie, spokojne obrazki. Oczywiscie jak dla mnie
    no to strzał w 10 - dokładnie tak jak piszesz D700 Hurrraaaaaaa i 35 1,8 DX - specjalnie zostawiłem ten obiektyw bo bardzo go lubię a winieta mi zupełnie nie przeszkadza, w zamian za jego świetną plastykę
    dzieki - co do oczu to przekaze dzisiaj mamusi - znaczy jak wroce z pracy

Domyślnie

Dla jasnosci - nie chodzi mi o kolor oczu, tylko o uklad, oprawe, ksztalt oczodolu itd.
    Komercyjna stopka - regulamin forum!
    Full Frame Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dj_Direct Zobacz posta
    Dla jasnosci - nie chodzi mi o kolor oczu, tylko o uklad, oprawe, ksztalt oczodolu itd.
    no jak by Ci to powiedziec - zauwazyłem ze moja starsza córka ma inny kolor oczu od swojej rodzicielki - zart
    młodsza zreszta tez - kolorek maja po tatusiu - blue

Uprawnienia umieszczania postów