Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Dolina CHochołowska

Kilka z ostatniego spaceru niedzielnego

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Hah! Widzę,że spryskiwać poszedł w ruch

Domyślnie

Mnie głupio byłoby chodzić po wiosce z spryskiwaczem do kwiatów .
    Widzę, że portretówka nieźle sobie daje radę?
    Ciekawy bokeh... Ja przymierzam sie do wyjścia z 35 f/1.8 na grupy kwiatów przy dużej dziurze .
    Najbardziej mi się podobają 2, 6 i 8 .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

DLaczego głupio? Normalna sprawa.. niektorzy wychodzą robić makro z dyfuzorami made by "słodowy"... niektorzy nosza inne rozne akcesoria. 35 robiłem ale przy FX daje to duza dziure, jednak wole 85 na pełnej...
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Jarku, ja mieszkam w małej duńskiej wiosce. Fakt, to nie jest taka wiocha z kurami czy innymi gospodarstwami rolnymi, ale wiocha. Cztery ulice na krzyż. I tak wystarczy za sensację, że po wiosce kręci się gruby facet (ważę 120 kg), który co chwile kładzie się na chodniku . Jeszcze jak dodam do tego spryskiwacz, to jak nic przyjadą po mnie faceci w białych kitlach . Co innego turystyka w jakieś miejsce gdzie nikt Cię nie zna, a co innego wygibasy we własnym otoczeniu .

Domyślnie

Ja myślę, że za duzo kierujesz się zasadą "bo co inni powiedzą"... Ja się z takowej dawno wyleczyłem. Też mieszkałem w malej wiosce, i jesli mialem robic zdjęcia, to robiłem. W nosie miałem co inni powiedzą (też ważyłem 120 kg!). W poprzednim poscie - w 35 chodzilo mi ze za duza wineta na fx z 35 mimo wszystko byla... a co do spryskiwacza - tylko ja mialem w calej grupie takowy - mały czarny na 250 ml.. i wiesz co? I też ludzie niby pokazywali palcami.. ale potem podchodzili i jak widzieli fotki na wyswietlaczu, to zaraz pożyczać chcieli....
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

2,4,6,8 wow, świetne miałeś światło, te kolory, kropelki wody - perfekcji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    Ja myślę, że za duzo kierujesz się zasadą "bo co inni powiedzą"... Ja się z takowej dawno wyleczyłem. Też mieszkałem w malej wiosce, i jesli mialem robic zdjęcia, to robiłem. W nosie miałem co inni powiedzą (też ważyłem 120 kg!). W poprzednim poscie - w 35 chodzilo mi ze za duza wineta na fx z 35 mimo wszystko byla... a co do spryskiwacza - tylko ja mialem w calej grupie takowy - mały czarny na 250 ml.. i wiesz co? I też ludzie niby pokazywali palcami.. ale potem podchodzili i jak widzieli fotki na wyswietlaczu, to zaraz pożyczać chcieli....
    A wiesz co? Masz rację. Przecież Dania to bardzo liberalny kraj, ich tu nic nie dziwi. A przecież nie raz zaczepili mnie jacyś chłopcy, aby pogadać co robię. Nie będę się zatem przejmował . Zresztą jak wiosna się bardziej zacznie, to i tak wypadam z wiochy do Jesperhus i Hjerl Hede .

Domyślnie

Szkoda kadrów dla jakiegos gadania ludzkiego...mnie czesto zaczepiaja ludzie z pytaniami - co ja tam widze w tych drzewach i krzakach ze fotografuje... skoro oni nie widza - to co im bede tlumaczył..
    Nikon 1800 (s)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów