Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Mój syn :-)

Domyślnie

Fajne kolory, kadr i radość (fajna zabawa z rzucaniem trawy a najfajniejsze jest trafianie czy fota złapana czy nie )
    Ciutkę za mocne to światło boczne? i troszkę się rączki "przykopciły"? wiem, że to ruch ale akurat tu szarość wyszła.
    Czy tam jakaś tęcza się jeszcze wkradła?
    Podoba się.
    red light, dark room...

Domyślnie

Fajny klimat i fajnie zaświecone zdjęcie, wg mnie jest to "extra rodzinna pamiątka".
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

nic dodac nic ujac
    Nikon D700 + GRIP / Nikon D800 + Grip /N50 1.4 / N85 1.8 / N24-70 2.8 / N60 2.8Micro/ N35 1.8 / N70-200 2.8 VRII / SB 900 / MF 190XPROB + MF 496RC2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kewlas Zobacz posta
    Magia Canona

Ciekawa obróbka, fota na duży plus

Domyślnie

Dzięki za miłe słowa, Artur się bardzo cieszy, że jego zdjęcie podoba się nie tylko jemu .
    Co do jasności - u mnie jest dobrze. Ale mam też tak nastawiony monitor, żeby nie świecił zbyt jasno, żebym dokładnie wiedziała, jak będzie wyglądała odbitka. I wygląda identycznie. Na pewno nie ma tam przepału. W Rawie nie było utraty informacji w żadnym punkcie.
    Tęczy tam nie ma. Jest rozmazana trawka, która robi taki żółty łuczek .
    A co do przydymionych paluszków - to efekt tego, że błysk był z dwóch stron. I jak lampa błysnęła z lewej Arturka, to trawa, którą rzucał w aparat, rzuciła cień na łapkę. No i jest tam też ruch. Można by to pewnie lepiej dopracować kolorystycznie, ale przyznam, że bawiłam się z tym ledwie chwilkę. Piękne niebo, fajne trawsko, dobre oświetlenie - nie było co tam za bardzo ruszać .
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Izo, nie wiedziałem że fotografujesz nikonem !
    Piękny synek i zdjęcie.

pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Jest moc
    jest, jest! świetna fota
    D780|17-35|35|50|85

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów