Szukaj
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
fajnie, wesolo!
szkoda, że mnie to ominęło, ale za rok muszę tam być![]()
Świetne kadry, bardzo się podobają![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
ta bitwa miała miejsce w Wawie? Hehe, udany pomysł.
Udane zdjęcia, trzeba było odwagi, żeby wejść w tłum bitewny![]()
D7000 + N18-105; Czajka II
Dzięki za komentarze, na szczęście nie dostałem ani raz poduszką. Za to czarny polar wyglądał - biało![]()
Pomysł mi się podoba, jeżeli za rok jeszcze będę w stolicy z pewnością wezmę udział w tej imprezie.
Pozdrawiam Mirek .
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Rewelacja
Bardzo ładna kolorystyka, nowe profile?
Dzięki
Co jakiś czas na szczęście ktoś jakiś fajny profil wypuści, na początku zabawy z D300 miałem straszne wątpliwości co do jakości NEF'ów w ACR, do NX'a chyba nigdy się nie przekonam.
Aktualnie przy kilku dodatkowych profilach efekt dla mnie jest zadowalający
Pozdrawia Mirek
Dla mnie najbardziej 5, 8, 11-14 - widać emocje na twarzach. Rycerz wymiata!![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Po 13. widzę, że pewnie standardowo na takich imprezach liczba uczestników i fotografów była równa![]()
Völkchlor
fajne zdjęcia
Sebastian Dziekoński www.fotografzwyspy.pl facebook
Skontaktuj się z nami