Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A ja sie nie bede bronil i nie powiem ze tak tam bylo i nie bede szedl w zaparte. Co do kolorow to jedynie powiem ze napewno ich nie zamienialem, jedynie co zrobilem to zmienilem balans bieli ale widocznie zrobilem to bardzo nieudolnie. Dziekuje za porade bede wiedzial na co mam zwrocic owage w przyszlosci. A co do ramek to nie bardzo rozumiem... wszedzie jest po 35 pix.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Gdzieś tam na dysku mam niemalże identyczny kadr jak Twoja jedynka. Z tym samym problemem-brakiem nieba ciekawego. Za to dwójka przezacna. Co do kolorów- niedowiarkom mówimy stanowcze nie Niejednokrotnie zdarzało się że z suwakiem trzeba w lewo leciec, coby nie zostac tutaj zjedzonym. W tej chwili za oknem zielenie wściekłe się pojawiają w coraz to nowych miejscach.

P.S Wiecie ze tu już powoli rzepak zaczyna kwitnąc. Oj będzie się działo niedługo...

Domyślnie

Pionik jest swietny. Super fota.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Nie bede oryginalny... bo pionik mi sie bardzo podoba
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

to i ja dorzucę swoje 3 grosze - pion lepszy
    D70S, 18-200VR - było,
    teraz D300, Samyang 14mm, N18-70 z popsutym silnikiem, N 35mm 1:8G
    www.srtw.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12