Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Sniegowasowa

Domyślnie Sniegowasowa

Hej trochę śniegu tej zimy sfociłem
    1.

2.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Kolorystycznie i nastrojowo to mi się dwójka podoba, chociaż ja bym wystemplował ten znak przy wejściu do latarni.

Domyślnie

Hej swiatlo to nie jest latarnia, tylko wieża widokowa na szczycie Wielkiej Sowy (1015 m n.p.m.) w Sudetach. Pierwotnie zwana była wieżą Bismarcka następnie przemianowana na Wieżę Orłowicza. Jest świeżo wyremontowana. Z jej tarasu roztacza się rozległa panorama na Sudety Środkowe i Przedgórze Sudeckie. Polecam Góry Sowie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Hej swiatlo to nie jest latarnia, tylko wieża widokowa na szczycie Wielkiej Sowy (1015 m n.p.m.) w Sudetach. Pierwotnie zwana była wieżą Bismarcka następnie przemianowana na Wieżę Orłowicza. Jest świeżo wyremontowana. Z jej tarasu roztacza się rozległa panorama na Sudety Środkowe i Przedgórze Sudeckie. Polecam Góry Sowie
    piękne tereny na plener, mój dziadek kiedyś tam mieszkał, ale nie z Bismarkiem w wieży
    powinieneś zrobić trzy kroki w lewo, lepiej by wyszło

Domyślnie

Łoł! no pięknie pięknie!
    Na jedyneczce ta ściana chmur świetnie się prezentuje.
    Co my wtedy światełko boskie mieliśmy...
    Chyba muszę coś wygrzebać z szuflady, bo wyprawa miesiąc temu, a nefy wciąż jeszcze dziewicze
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    powinieneś zrobić trzy kroki w lewo, lepiej by wyszło
    To chyba jakoś tak by wyszło wtedy to drzewo w samym środku wieży ...... ale przynajmniej pień by pewnie znak zakrył i nie trzebaby go było stemplować

Dla mnie 1 za nastrój, w dwójce poszukałbym innego kadru (drzewo z prawej ucięte, ale jakby je ująć bardziej, to wtedy wieża byłaby centralnie ....).

Domyślnie

Z reguły wszyscy focą tę wieżę "nagą", jak chciałem ją nieco "ubrać", otoczyć jakimiś dodatkowymi obiektami. Nie mogłem zrobić kroku w lewo, bo byłoby widać nieciekawy szałas, a gdymym przesunął się w prawo, to wieża byłaby idealnie w centrum kadru a tego chciałem uniknąć.

Domyślnie

"powinieneś zrobić trzy kroki w lewo, lepiej by wyszło"

Tez tak uwazam i pozniej wyrazone obawy wydaja sie niesluszne.

Generalnie przyjemna aura na obydwu i skutecznie uchwycona.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

wstyd się przyznać, ale dopiero po drugim wejściu olśniło mnie pierwsze zdjęcie
    rewelacja
    gratuluję i przepraszam, że nie uważałem

Domyślnie

eeee no co ty....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów