Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Tak. ja mialem stopke wyzwalajaca zalozona na aparat. Prowadzacy biegal ze swiatlomierzem i ustawial lampy.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Generalnie nie wiadomo co oceniać. Bo jeżeli ustawiającego światła to niedostateczny bym wystawił. Makijaż tak samo słabo. Modelka nie popisała się rownież. Fotograf? Zdjęcia nieobrobione, światło nie wyrównane, selekcja nie wychwyciła braków, a ocena szkieł w takich zdjęciach w studio ma sens co najmniej dyskusyjny, a zazwyczaj kompletnie żaden.
    Jedynie trójkę da się oglądać bez obrzydzenia dłużej niż 3 sekundy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Oswietlenia ja nie ustawialem tylko robil to fotograf prowadzacy warsztaty, byly jakies 2 lampy + 2 blyskajace wyzwalane zdalnie.
    No to nie chodź więcej do tego fotografa na warsztaty.
    Z całego setu moim zdaniem tylko nr 3 jest przyjemne w odbiorze.

Pozdrawiam Kajtek
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

Za długie rzęsy, rzucają zbyt duży cień. 3 jest najlepsza pod względem oświetlenia, w reszcie światło jest po prostu za mocne, trochę niedopracowane te warsztaty, ale takie warsztaty też są potrzebne, może specjalnie to zostało zrobione aby młodzi sami doszli do tego co jest w tych zdjęciach złe, sam jak bym prowadził takie warsztaty, to być może użyłbym takiego chwytu ;d
    Ostatnio edytowane przez SHOX! ; 03-04-2011 o 21:07
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

3ka akurat byla zrobiona bez blyskajacych lamp. strzelilem ja na czasie 1/80, iso 400 i przyslonie 1.4, reszta z lampami i na czasach 1/250 iso 100 i przyslona od 6.3 do 10.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów