Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Radio do VW

Domyślnie

Greg ... a czy nie warto by rozglądnąć się za transmiterem FM? Mam, używam... i całkiem fajnie to działa bałem się zakłóceń, ale "Manta" nie wcina się ani w navi, ani w mobilkę... przewaga nad CD/DVD jest widoczna/słyszalna podczas jazdy po naszych pięknych, równych i solidnych drogach... co dziurka, to nowa ścieżka wkładasz SD/USB np. 16GB i trasa N-S jest Twoja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekM Zobacz posta
    Greg ... a czy nie warto by rozglądnąć się za transmiterem FM? Mam, używam... i całkiem fajnie to działa bałem się zakłóceń, ale "Manta" nie wcina się ani w navi, ani w mobilkę... przewaga nad CD/DVD jest widoczna/słyszalna podczas jazdy po naszych pięknych, równych i solidnych drogach... co dziurka, to nowa ścieżka wkładasz SD/USB np. 16GB i trasa N-S jest Twoja
    Tak....a jak bedziesz zmienial katalogi i poszczegolne utwory za pomoca radia?? Szukalem roznych opcji a transmiter FM odpadl w pierwszej kolejnosci......tutaj mam uzadzenie schowane w schowku, zadnych zmian, wszystko wyglada jak wczesniej no i mam wolne wejsce do zapalniczki, przydaje sie do nawigacji lub ladowania telefonu

Domyślnie

w moim modelu MANTY jest ekranik LCD z file managerem, equalizerem i pilotem ... drogi nie był...
    Co do gniazda ... są rozgałęźniki ...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów