Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Radio do VW

Domyślnie Radio do VW

Witam serdecznie
    Temat malo foto to zapytam w Cafe.
    Szukam radia do VW z mozliwoscia odtwarzania MP3, przyzwyczailem sie i teraz kiedy mam tylko CD to jakos mi malo muzyki w aucie.
    Sprawa wyglada tak, RCD 300 z MP3 lub RCD 500 z MP3 i zmieniarka na 6CD.
    Mam obecnie RCD 300 ale tylko wersja CD a wiem, ze w nowszych modelach stosuje sie z MP3 a raczej w wyzszych modelach aut.
    RCD 500 z tego co wiem i tak nie odtwarza MP3 ze zmieniarki (tylko z plyty zaladowanej w "kasecie"), wiec zastanawiam sie nad sensem zakupu tego radia.
    Kolejna sprawa, naczytalem sie o kradzionych radiach z lewym kodem na Alledrogo i sie troche boje w takie inwestowac....
    Moze ma ktos legalne radio do sprzedania??

Chce kupic firmowe radio bo dobrze wyglada i jest swietnie podswietlone z deska samochodu, nie potrzebuje zadnych DVD, czy nawigacji....takowa mam osobno

Moze ktos cos doradzic??
    A moze ktos ma znajomosci w u sprzedawcy VW i mogl by dowiedziec sie ile ta przyjemnosc kosztuje w salonie, jestem w stanie zaplacic ze 200zl wiecej, ale miec pewnosc, ze sprzet legalny

Domyślnie

a nie prosciej i taniej kupic jakies zwykle radyjko z mozliwoscia podlaczenia odtwarzacza mp3? mam odtwarzacz 16GB i jak jade samochode to sobie slycham muzy, a jak ide w plener to odlaczam, podpinam sluchawki i muza ciagle gra czy zmieniarka z mozliwoascia czytania mp3 odtworzy plyte dvd?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    a nie prosciej i taniej kupic jakies zwykle radyjko z mozliwoscia podlaczenia odtwarzacza mp3? mam odtwarzacz 16GB i jak jade samochode to sobie slycham muzy, a jak ide w plener to odlaczam, podpinam sluchawki i muza ciagle gra czy zmieniarka z mozliwoascia czytania mp3 odtworzy plyte dvd?
    Nie odtworzy
    Do tego modelu co mam mozna podpiac przejsciowke do iPoda lub USB a co za tym idzie do odtwarzacza MP3.......i wszystko pieknie, tylko nie mam sterowania tym odtwarzaczem z poziomu radia.

Domyślnie

Ja może trochę off-topowo, ale...

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A moze ktos ma znajomosci w u sprzedawcy VW i mogl by dowiedziec sie ile ta przyjemnosc kosztuje w salonie, jestem w stanie zaplacic ze 200zl wiecej, ale miec pewnosc, ze sprzet legalny
    ...jak zapytałem w salonie Mitsubishi ile kosztuje oryginalny radioodtwarzacz, to odpadłem. Za zwykłe radio z kompaktem (żadne profi audio/kina samochodowe/nawigację itp.) kazali sobie zapłacić ok. 8 tys. PLN. Jeśli VW ma podobna politykę, to 200 PLN więcej może nie wystarczyć Ja zrobiłem czym prędzej "zwrotkę" na pięcie i zamówiłem w necie Pioneera czytającego mp3, z zestawem BT do podłączenia telefonu (można tez z telefonu słuchać muzy przez BT) i możliwością podłączenia pendrive'a (tutaj już żadna zmieniarka nie jest Ci potrzebna, bo zapomnisz jaki był pierwszy kawałek, zanim przesłuchasz połowę nagrań ). Co do podświetlenia i koloru deski rozdzielczej - świeci kilkoma różnymi kolorami (podświetlenie przycisków i wyświetlacza definiowane oddzielnie), więc można sobie dopasować. Czerwony i niebieski też ma A wszystko to za ułamek ceny salonowej.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

sterowanie z pozimy radia? jak masz 16GB to ustalasz sobie playliste, wsiadasz do samochodu, odpalasz muze i jedziesz...kup sobie mp3 z duza pamiecia 8GB-16GB i ciesz sie muza, ktra w ciagu jednego pleneru napewno sie nie powtorzy

Domyślnie

Ja mam trochę inny sposób: utwory mp3 nagrywam na płytę w formacie CD tak jak typowe płyty CD. Głupie radio nie widzi różnicy między oryginałem a CD nagraną przeze mnie.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

poszukaj na allegro czytników sd udających przed radiem zmieniarkę cd.

EDIT: voila
    Ostatnio edytowane przez statler ; 03-04-2011 o 09:54

Domyślnie

Pół roku temu sprzedałem za jakieś smieszne grosze RNS300 (bez płyty z mapami). Jeżeli nie zależy Ci na nawigacji, poszukaj na Allegro tego modelu. Ludzie często wymieniają go na RNS510 (jak ja chociażby), albo pozbywają sie, jak płytka z mapami trachnie (nie da sie jej skopiować tak, żeby działała, a oryginalna kosztuje tyle, co pół RNS510). A i prawdopodobieństwo kupienia lewizny mniejsze, bo to nie jest jakiś super chodliwy towar.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Ja mam trochę inny sposób: utwory mp3 nagrywam na płytę w formacie CD tak jak typowe płyty CD. Głupie radio nie widzi różnicy między oryginałem a CD nagraną przeze mnie.

Pzdr.
    ale nadal wchodzi Ci tam 80minut, a nie 700mb :P (czy jakoś tak, nie pamiętam tych parametrów)
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Domyślnie

Tak, niestety.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów