Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ewa & Krystian

Domyślnie Ewa & Krystian

Ostatnio znów chwilę mnie nie było. Niestety na szybko musiałem kończyć pewien projekt o którym już niebawem powiem coś więcej. Tymczasem zapraszam Was do obejrzenia kilku (lub kilkudziesięciu na blogu) zdjęć z jednego z najfajniejszych wesel na jakich przyszło mi ostatnio bywać. Link do bloga: http://blog.wojciechmarzec.com/?p=1004

Domyślnie

ogolnie fajne , jedynie przeszkadza mi troche zoltaczka na 9
    Pasja i praca
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Tak 9 wg mnie za mało ostra

Domyślnie

9 mało ostra? eee tam panie, dobry materiał na f-b już klikłem w lubie to
    sporo gratów

Domyślnie

Zerknąłem na bloga... malusie zdjęcia zatem niewiele można napisać ale jedno mi się nasunęło, że strasznie różne są wszystkie względem siebie, niemalże tak jakby robiło je kilka osób z różnym doświadczeniem - takie mam odczucie.
    red light, dark room...

Domyślnie

Faktycznie w tym zestawieniu 9 trochę razi po oczach.
    Amadeusz - wydaje mi się, że taka wielkość jest zupełnie wystarczająca, jeżeli zaś chodzi o spójność to chyba rzeczywiście mogłaby być większa. To pewnie wina indywidualnego podejścia do każdego zdjęcia, bez myślenia o całości :/

Domyślnie

Jak zwykle czarno i jakoś tak bez życia. Może jestem wypaczony ale ja takich zdjęć ze swojego ślubu miec bym nie chciał.
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1. Świetne repo i kadrowo wymiata.. Gdybyś jeszcze zrobił 20 cm w lewo, byłoby wzorcowo... Przypomina mi troche Streita

Uprawnienia umieszczania postów