Witam
Idąc polną drogą, prosto z lasu czmychnęła mi takowa sarenka
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pozdrawiam
Szukaj
Witam
Idąc polną drogą, prosto z lasu czmychnęła mi takowa sarenka
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 04-11-2024 o 19:03 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
D5000+Grip . N18-55VR . N55-300VR
proste, normalne, zwykłe zdjątko. Mnie się w sumie podoba moment ujęcia. Ale żeby od razu taki rażący "TonyFalcon"to już przesada
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Ten podpis trochę sugeruje, że to autoportret![]()
Poważniej, kadr fajny, kolorki też takie troszkę pastelowe - jak najbardziej ok, ale sama sarna w nieciekawej pozycji. Jakby ją coś ugryzło w tylne nogi![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Dziękuję za uwagi i na przyszłość zaniecham podpisów na fotkach![]()
Proste, ładne + odrobina dynamiki.
Czy to przypadkiem nie są pola w okolicy wsi Dmenin?![]()
Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
Blog AgaPe
Blisko Dmenina
Dokładniej to górka w Orzechowie z której sporo miejscowości widać w ładną pogodę w tym Dmenin![]()
Tak też właśnie myślałam - po drzewach... znajomo mi wyglądały.
Jeśli te drzewa w całości tworzyły małą "kępkę" otaczającą dziurę w ziemi (zwaną w okolicy "skałą" - o ile to to miejsce o którym myślę) - to znaczy, że łaziłeś po polu moich dziadków.![]()
Jak widać warto było!![]()
Blog AgaPe
Jaki ten świat mały![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Tyci-tyci.![]()
Blog AgaPe
No dokładnie tam zawsze chodzę na spacery i można takie zwierzaki spotkać![]()
Skontaktuj się z nami