Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

jesli dobrze zrozumialem to musi byc ta drozsza bo inaczej tryb ad hoc nie zadziala, niech mnie ktos poprawi jesli sie myle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalmazurowicz Zobacz posta
    Ale to to ja mam , ja nie mowie o zrzucaniu zdjec na ipada bo to dziala z kazdym aparatem. Mowie o opcji automatu , robie zdjecia , leci na ipada i pogladam sobie , przez kabel wlasnie najlepiej.

Hmm czyli nie kazda karta z wifi moze trybic ? Kurna teraz widze ze dodatkowy slot SD by sie przydal heh.
    Ale ja zapomniałem że jeszcze coś takie trzeba http://www.ononesoftware.com/product...camera-remote/

Domyślnie

Też mi się wydaje, że to chodzi o zestawienie sieci ad hoc. Tańsze wersje tej karty chyba tego nie potrafią

Domyślnie

Aha ok czyli w wypadku karty , chodzi o jej specyfikacje , wtedy przez siec ad hoc z ipadem powinna sie laczyc. Kwestia teraz wlasnie softu na ipada , czyli shutter snich ktory wykorzysta to polaczenie i bedzie zgrywal foty.

Huh no nic chyba zakupie karta + cf przejsciowke i zobacze , obawiam sie przejsciowki ze ona moze miec wplyw na polaczenie i ograniczac funkcje karty.

Domyślnie

Bazuje na rozwiazaniu z shutter snich tylko , nigdzie nie moge kupic przejsciowki SD-CF typ I ;(

Domyślnie

wyszła przejściówka czytnik CF od razu pod Ipada 1 i 2. oczywiście nie od apple'a ale jest i działa.
    N I K O N i zabawki

Domyślnie

kolego, jeśli chcesz mieć podgląd liveview na żywo na ipadzie, to musisz:
    - podłączyć aparat do laptoka
    - na ipadzie odpalić aplikację*DSLRRemoteHD

naprawde swietna sprawa, szkoda, że nie sa się*tego zrobić*bez kabla i laptopa

voila! w razie pytań, pisz
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów