jesli dobrze zrozumialem to musi byc ta drozsza bo inaczej tryb ad hoc nie zadziala, niech mnie ktos poprawi jesli sie myle
Szukaj
jesli dobrze zrozumialem to musi byc ta drozsza bo inaczej tryb ad hoc nie zadziala, niech mnie ktos poprawi jesli sie myle
Ale ja zapomniałem że jeszcze coś takie trzebahttp://www.ononesoftware.com/product...camera-remote/
Aha ok czyli w wypadku karty , chodzi o jej specyfikacje , wtedy przez siec ad hoc z ipadem powinna sie laczyc. Kwestia teraz wlasnie softu na ipada , czyli shutter snich ktory wykorzysta to polaczenie i bedzie zgrywal foty.
Huh no nic chyba zakupie karta + cf przejsciowke i zobacze , obawiam sie przejsciowki ze ona moze miec wplyw na polaczenie i ograniczac funkcje karty.
Bazuje na rozwiazaniu z shutter snich tylko , nigdzie nie moge kupic przejsciowki SD-CF typ I ;(
wyszła przejściówka czytnik CF od razu pod Ipada 1 i 2. oczywiście nie od apple'a ale jest i działa.
N I K O N i zabawki
kolego, jeśli chcesz mieć podgląd liveview na żywo na ipadzie, to musisz:
- podłączyć aparat do laptoka
- na ipadzie odpalić aplikację*DSLRRemoteHD
naprawde swietna sprawa, szkoda, że nie sa się*tego zrobić*bez kabla i laptopa![]()
voila! w razie pytań, pisz
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
Skontaktuj się z nami