Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
... tylko sam zainteresowany przestał już chyba być zainteresowany.
OK, wybaczcie ze dopiero teraz sie udzielam, przeprowadzka z "prowincji" i brak dostepu do internetu jak i czasu.

Od czterech lat kazdego lat miałem prace dorywcza, najczesciej "na czarno"... brukarz w firmie budowlanej, pomocnik fotografa, pracowalem tez w budce gastronomicznej, na wykonczeniu wnetrz oraz dzialalem w pewnej partii politycznej. Myslę że to bardziej dzialanosc dodatkowa niż doświadczenie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
Olej internet.
Nie wiem jakiej pracy szukasz, ale może przejdź się po centrach handlowych. Często widuje się ogłoszenie w szybie że szukają kogoś do sklepu czy knajpy.
chodze co jakis czas, dzisiaj, zaraz tez sie wybieram na taka wycieczke
Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
A co chcesz: mieszkać w Wągrowcu i dojeżdżać? dorobić? zarabiać? studia i praca w Poznaniu?
Szukam pracy w poznaniu i okolicach, poniewaz tutaj bede mieszkal.

Bylem w technikum informatycznym jednak w ostatniej klasie musialem sie przepisac na zaoczne - mus, nie wybor, ale temat nie o tym.
Cytat Zamieszczone przez pet3r Zobacz posta
do autora wątku - a może jakieś CallCenter?
Byłem na szkoleniach i dziękuje bardzo - nigdy wiecej. Byc moze akurat ta firma mnie tak do gtego zrazila albo to tak niewdzieczna praca
Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
do autora watku, moze poszukaj jakiegos studia foto i zalap sie na asystenta? akurat na tym stanowisku jest duza rotacja
Myslalem i o tym, tylko nie wiem gdzie sie zalapac na tego asystenta... chodzilem po JAKIŚ TAM studiach po poznaniu i z prawdziwa fotografia jakos duzo wspolnego to nie mialo, a i przyjmowac nikogo nie chca. zle szukam?

Ktos jeszcze pisał o UP. Jestem tam zarejestrowany.