Szukaj
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
wszystko się podoba.
świetne ujecia.
x
Milo przeczytacAle mam nadzieję ze jakaś krytyka też się trafi ... aczkolwiek przy przewazajacej wiekszosci zimowych klimatow ciezko mi sie bedzie przebic z aktualna dla mnie pora roku
![]()
hej wszystko się podoba. ale w 1 u góry po lewej są niepotrzebne listki. Ale podoba mi się najbardziejno i 4 jest extra....
Wszystkie bardzo ładne ale 4 extra![]()
Zdjęcia fajne, bo egzotyczne, kolorowe i dobrze uchwycone. Jeżeli miałbym się czepić, to jedynie (1) trochę przekontrastowane jak na mój gust - chmury wygląda przez to nieładnie (2) szkoda przyciętych gałęzi - trochę mniej ciasny kadr IMHO byłby lepszy (3) trochę beczka - możnaby wyprostować - zobacz na linię, a właściwie krzywą, gdzie się kończy pole (4) landszafcik - przyciemniłbym niebo (podczas obróbki).
Może komentarze uznasz za nieprofesjonalne, ale nie udzielam ich jako profi, ale jako zwykły widz, który też czasami robi zdjęcia![]()
december - to byl park narodowy (Kosciuszko National Park), skubanie listkow z drzew jest niewskazane chyba ze jestes kangurem)) A tak powazniej to mysle ze stepelek PS-a zalatwi problem, dzieki.
Zbigniew - Ad1. Niebo bylo plaskie, stad wrazenie przekontrastowania (totalne zachmurzenie),Ad2 Przy szerszym kadrze to bylo by tylko kolejne zwykle drzewoAd3 masz racje, nie dopatrzylem sie tej beczkologii - sie wyprostuje. Ad4 Ta opcje z przyciemnieniem sprawdzalem jeszcze przed wyslaniem na serwer- robi sie przyciezkawe, teraz taki letni klimacik
Dzieki za komentarze ...
1 - zaskakujące drzewo, mój syn nazwałby je "wężojadki"
a ostatnie chciałbym mieć w odbitce 3x10metrów
camrak
czy ty mieszkasz w Australii?
spodobała mi sie jedynka, nietuzinkowa ta roślinka ;]
wierszokleta jakim czy co??![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Skontaktuj się z nami