Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Kontrastowa Wola 2

Jeszcze kilka kontrastowych zdjęć z Woli. Okolice te same co poprzednio, temat także (jak stare łączy się z nowym).
    Niestety z tej serii jakoś nie jestem zadowolony, ale i tak chętnie przeczytam co wy o tym myślicie.

1

2

3

4

5

Zdjęcia które kiedyś już tu pokazywałem plus kilka innych, znajdują się tutaj: Blog

Domyślnie

Bardzo mi się podoba ten secik. Szczególnie 2 i 3 przykuły moją uwagę

Domyślnie

A mnie się podoba 1. i 5. Tylko na tej drugiej troszkę bym saturację i kontrast zmniejszył.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

dobry pomysł i wykonanie...!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

2 i 5 super uchwyciły kontrast w budownictwie na dzisiejszej Woli

Domyślnie

Dwójeczka świetna, prawie jak propaganda dawnych lat.
    A7RII/24/35/85

Domyślnie

Jeśli idzie o kadr/pomysł, to 1. nie leży mi zupełnie, na 2. wolałbym większą GO, ale nie jest źle, 3. intrygująca w swojej abstrakcyjności (to komplement ), 4. baaaardzo mi się podoba, 5. też fajna. Za to nie do końca mnie przemawia obróbka.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za komentarze. Miło, że znowu się wam podoba. Faktycznie może powinienem bardziej nad obróbką popracować, bo sam z niej do końca nie byłem zadowolony.

Domyślnie

4 rewelacja. Reszta w skali 1-10 daję 9. Gratuluję pomysłu.
    ... starszy o 20 kg doświadczeń i nie tylko...

Domyślnie

Ja już któryś raz oglądam te zdjęcia, ale to pewnie dlatego, że, pomijając rewelacyjny pomysł i świetną realizację, tu się wychowałem i zdjęcia dodatkowo wzbudzają emocje. Podoba się.

Uprawnienia umieszczania postów