Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Platforma.

Domyślnie Platforma.

Z nocnego wypadu z Harbem i Darko.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

No i konkretnie z grubej rury uderzyłeś. Jeśli o mnie chodzi, to nie mam pytań. Wszystko jest na swoim miejscu. Obróbka wzorowa. I wielki plus za brak ramki. Jednym słowem - świetnie!

Domyślnie

Mnie razi pierwszy plan bo mz nic nie wnosi do tego ciekawego nocnego ujęcia a kłuje mnie po oczach ...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Kadrowo wszystko elegancko poukladane. Sam industrialny temacik, tez jak najbardziej na tak. Jedyne co bym zmienil to pobawil sie jeszcze troche WB i chlodniejsza tonacje zapodal.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo dobre. Jednak chyba do uwag kolegów bym się dopisał. Co do tonacji to jest bez zarzutu, ale ciekawe jakby było w chłodniejszej.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Wszystko ok, tylko szkoda że niebo jest czarne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Mnie razi pierwszy plan bo mz. nic nie wnosi do tego ciekawego nocnego ujęcia a kłuje mnie po oczach ...
    a mnie nie, stałem obok w chwili kiedy Andrzej robił to ujecie i głośno zastanawialiśmy się jak pokazać te platformę żeby nie była tak zrobiona jak wcześniejsza moja, czy też Vaipera345, Andrzej wpadł na świetny mz. kadr z kwadratem cumowniczym pod nogami który ładnie buduje perspektywę i sprawia ze to miejsce nabiera innego przekazu, do tego jak zwykle dobra obróbka i mamy ładną fotę - to jest oczywiście moja opinia i żeby nie było że TWA to poparta szerszym komentarzem, dodam ze na innym bardziej wymagającym portalu fota po głosowaniu przeszła do Galerii Niskiej

Domyślnie

...no,no Andrzej jest na czym oko zawiesić.
    Oglądam na czarnym i tu widać że brak ramki był strzałem w 10-tkę, jedno co mnie gryzie to ucięte odbicie elementu na pierwszym planie.

Domyślnie

Mnie sie podoba taka jak jest. Ani bym nie oziębiał kolorów, bo po co? Są tam światła i żółte i białe, widać takie były żarówki. A co do tego kwadratu, gdzie się wiąże cumy pasuje jak najbardziej szczególnie, że wypełnia puste miejsce i się nie wcina w odbicia świateł na wodzie.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Moim zdaniem rowniez swietnie to wyszlo!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów