no właśnie w tym problem że nie hula. Przy każdych kombinacjach sloty/pamięci w CPU-z pokazuje puste niepodswietlone pole Channels #
Szukaj
no właśnie w tym problem że nie hula. Przy każdych kombinacjach sloty/pamięci w CPU-z pokazuje puste niepodswietlone pole Channels #
a na starcie kompa jak zlicza pamiec to nie pokazuje 'runs in dual/single' ? wcisnij Pause/break i looknij
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
hmn.. no jak na starcie nie widac to dziwne. jak cpuz nie wyswietla to jakby nie rozpoznawal - moze nie do konca rozumie Twoja plyte? sprawdzales aktualna wersja ? moze po prostu pamieci chodza w dualu tylko tego nie wiesz?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Update biosu robiłeś?
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
W Linuxach też jest normalny kontroler i normalny dysk a problem fragmentacji nie absorbuje w ogóle uwagi użytkownika. Nie w sprzęcie różnica a w jego wykorzystaniu. Nawiasem mówiąc podsystem dyskowy OSX jest podobny do Linuxowego.
PS. Tytuł wątka Mac mini a zaglądam i jakieś problemy sprzętowe ze składakiem. A idźcie wy....
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Atak znienacka
A co do systemów plików - cóż, NTFS jest już wiekowy, a Microsoft skutecznie opiera się dodaniu obsługi filesystemów z rodziny ext czy jakichś systemów z journalingiem. A szkoda.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami