Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Juli-laj

Domyślnie Juli-laj

Juli skonczyla wczoraj 5 miesiecy a ja wlasciwie ani razu nie chwalilem sie nia na forum - no to cyk

500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Bardzo mi się podoba - kolorki, głębia fajnie skadrowane, fajne tło. Jedyne co mi przeszkadza to cień na prawej stronie twarzy. Można było czymś doświetlić. Ogólnie - fajne

Domyślnie

swiatlo zastane, z lewej strony duze okno, z prawej strony - jak to w szybkich albumowych pstrykach - nic wystarczyloby postawic blende i byloby piekne miekkie rowne swiatelko,
    moze pokusze sie o podobne foto ale zrobione po bozemu i postawie zone w charakterze blendowego
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Jakie wieeelkie oczy... udała Ci się ta córa tato, oj udała A zdjęcie też bardzo fajne... i takie pastelowe, jak z canona
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

śliczności na zdjęciu Podobają mi się kolorki, to granatowe tło fajnie zagrało z bluzeczka małej. do tego jasno, czysto, ostro; będzie fajna pamiątka. ( choć troche więcej oddechu nad główka małej by nie zaszkodziło

Domyślnie

Super kolorki, no i fotka ma emocje - pieknie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cube Zobacz posta
    swiatlo zastane, z lewej strony duze okno, z prawej strony - jak to w szybkich albumowych pstrykach - nic wystarczyloby postawic blende i byloby piekne miekkie rowne swiatelko,
    ..
    przeciez chyba to dziecko nie jest oferowane na sprzedaż, zeby je juz tak idealnie (reklamowo) oświetlać.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Fajny maluszek i jeszcze nie pyskuje więc tym bardziej mi się podoba.

Uprawnienia umieszczania postów