Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie brak inf w wizjerze d90

Czolem!
    Przestalo mi wyswietlac informacje w wizjerze, teraz ustawiam na wyswietlaczach co jest bardzo klopotliwe. Znacie rozwiazanie? Dzieki, Andy.

Domyślnie

Czołem!
    pomimo rozległego i zawiłego opisu usterki sądzę że najmniej kłopotliwe było by oddanie aparatu do serwisu/naprawy jako że mamy deficyt na forumowych naprawiaczy na odległość!
    czuwaj!

Domyślnie

Chodzi o to, ze nie widze ustawien w wizjerze (wczesniej byly wyswietlane). Teraz aby zmienic dany parametr musze odsunac aparat od oka zerknac na panel kontrolny, przestawic parametr, zblizyc aparat do oka, wykadrowac i wtedy zrobic zdjecie. Zajmuje to duzo za duzo czasu i jest po prostu niewygodne. Poza tym wszystko jest ok. Myslalem, ze cos przestawilem, moze w ustawieniach czy cus, ale w instrukcji nic nie widze w tym temacie. Ok, pozostaje zaniesc do FJ. Dzieki.

A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Tydzien po kupnie nowego D90 mialem tez cos podobnego tyle ze mi sie wyswietlaly jakies "krzaki".
    Pomogl serwis na Postepu. Aparat dostarczylem w czwartek a juz we wtorek byl gotowy do odebrania i dziala juz jakis czas bez problemow. Pomimo ze napisali "Aparat po zalaniu()Naprawa wyjatkowo w ramach gwarancji" to serwis nie okazal sie taki straszny jak niektorzy pisza

Uprawnienia umieszczania postów