Może zakończmy temat logo, autor się wypowiedział i chyba nie ma co dalej ciągnąć tego tematu.
Ja tam dalej czekam na sesję tej pani, mogę prosić o pokazanie w pierwszej kolejności![]()
Szukaj
Może zakończmy temat logo, autor się wypowiedział i chyba nie ma co dalej ciągnąć tego tematu.
Ja tam dalej czekam na sesję tej pani, mogę prosić o pokazanie w pierwszej kolejności![]()
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Oczywiście ze trochę wpływają... Zgadzam się. Ale w ocenie uważam ze powinno omijać się logo. No chyba ze jest ... No wiesz i do tego zdjęcie otagowane nie przedstawia żadnej wartości.
Tak czy inaczej przyjąłem do wiadomości i dziękuje ślicznie za uwagi... Coś wiecej o zdjęciach?
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Na 2 troche pojechane z obróbką, ciężko mi się ogląda, w sumie odrzuca. Na 4 genialnie ujęcie i oczy wyszły rewelacyjnie, w ogóle piękne zdjęcie, mógłbym się na nie ciągle patrzeć. 7 też super, ehh wszystkie mi się podobają oprócz 2.
Według mnie zdjęcia państwu się nie podobają, skoro te logo, aż tak przeszkadza![]()
Ostatnio edytowane przez NiKtos ; 29-03-2011 o 23:37
Skontaktuj się z nami