Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: na szeroko

Domyślnie

tekus, dosciu sciagal po 1000 sb-800 i zaopatrylwal pol polski jak nie cala ... wiec chyba sredni bylby zainteresowany sciaganiem 5 sztuk. Jam mam z nim taki uklad bo jest mi po prostu mi cos winien

Domyślnie

Ano wlasnie, wiec sciagnie 5 tokin i bedziecie kwita
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

tekus, czegos nie rozumiesz w "... jest mi po prostu mi cos winien." :P

Domyślnie

Saint, czego nie rozumiesz w " " ?
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saint
    gmoszkow, Tokina (12-24) ponosc lepsza od nikona. sigma ma swiatlo zmienne co dla mnie osobiscie ja dyskfalifikuje :P tamron 11-18 kupe kasy kosztuje ponad $800 ale mysle, ze cie stac moze i dobry, ale pytanie czy potrzebujesz tak szeroko? ja kupuje te tokine jak tylko bede mial grubsza gotowke :P
    Oj Saint, Saint, Tamron też ma zmienne światło i nie kosztuje 800 USD a niecałe 600, więc Tobie tylko Tokina zostaje.

Mnie stałe światło aż tak nie jest niezbędne, szczególnie, że mówimy o szerokim.

A co do tego czy mnie stać czy nie zostaw to mnie i odpuść komentarze w tej sprawie

Grzegorz
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Domyślnie

gmoszkow, cos sie taki wrazliwy zrobil ...

kosztuje pewnie dlatego tyle gdyz ma szerszy kat mnie jest potrzebny obiektyw taki jak napisalem wiec wybiore tokine takze ze wzgledow ekonomicznych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saint
    gmoszkow, cos sie taki wrazliwy zrobil ...

kosztuje pewnie dlatego tyle gdyz ma szerszy kat mnie jest potrzebny obiektyw taki jak napisalem wiec wybiore tokine takze ze wzgledow ekonomicznych.
    Saint - ja wrażliwy - no chyba sobie kpisz ze mnie. Po prostu nie rozumiem Twojej pewności co do mojej sytuacji finansowej. I lepiej, żebyś to zostawił mnie...

A co do cen to Tokina jest tylko 70 USD tańsza, więc jeśli jest różnica w jakości to może warto dopłacić.

Grzegorz
    ---------------------

Domyślnie

gmoszkow, wcale nie analizuje twojej sytuacji finansowej i wydaje mi sie, ze zle mnie mnie zrozumiales. Ja moge miec tokine za duzo mniej wiec dla mnie sie to oplaca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł
    http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=360350&is=REG
    plus koszty wysyłki
    Tak plus koszt przesłania pieniędzy + cło + Vat - robi się ponad 2000 pln. Dziękuję aż tak nie zdesperowałem.

Może ktoś będzie jechał/wracał z USA to bym poprosił o przysługę.

Saint jeśli możesz ją mieć taniej to ja też poproszę, no chyba, że to TYLKO DLA CIEBIE jest taniej.

Grzegorz
    ---------------------

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów