tekus, dosciu sciagal po 1000 sb-800 i zaopatrylwal pol polski jak nie cala ... wiec chyba sredni bylby zainteresowany sciaganiem 5 sztuk. Jam mam z nim taki uklad bo jest mi po prostu mi cos winien![]()
Szukaj
tekus, dosciu sciagal po 1000 sb-800 i zaopatrylwal pol polski jak nie cala ... wiec chyba sredni bylby zainteresowany sciaganiem 5 sztuk. Jam mam z nim taki uklad bo jest mi po prostu mi cos winien![]()
Ano wlasnie, wiec sciagnie 5 tokin i bedziecie kwita![]()
D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB
tekus, czegos nie rozumiesz w "... jest mi po prostu mi cos winien." :P
Saint, czego nie rozumiesz w "" ?
D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB
Oj Saint, Saint, Tamron też ma zmienne światło i nie kosztuje 800 USD a niecałe 600, więc Tobie tylko Tokina zostaje.Zamieszczone przez Saint
Mnie stałe światło aż tak nie jest niezbędne, szczególnie, że mówimy o szerokim.
A co do tego czy mnie stać czy nie zostaw to mnie i odpuść komentarze w tej sprawie
Grzegorz
---------------------
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
gmoszkow, cos sie taki wrazliwy zrobil ...
kosztuje pewnie dlatego tyle gdyz ma szerszy kat mnie jest potrzebny obiektyw taki jak napisalem wiec wybiore tokine takze ze wzgledow ekonomicznych.
Saint - ja wrażliwy - no chyba sobie kpisz ze mnie. Po prostu nie rozumiem Twojej pewności co do mojej sytuacji finansowej. I lepiej, żebyś to zostawił mnie...Zamieszczone przez Saint
A co do cen to Tokina jest tylko 70 USD tańsza, więc jeśli jest różnica w jakości to może warto dopłacić.
Grzegorz
---------------------
gmoszkow, wcale nie analizuje twojej sytuacji finansowej i wydaje mi sie, ze zle mnie mnie zrozumiales. Ja moge miec tokine za duzo mniej wiec dla mnie sie to oplaca.
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...=360350&is=REG
plus koszty wysyłki
Tak plus koszt przesłania pieniędzy + cło + Vat - robi się ponad 2000 pln. Dziękuję aż tak nie zdesperowałem.Zamieszczone przez Paweł
Może ktoś będzie jechał/wracał z USA to bym poprosił o przysługę.
Saint jeśli możesz ją mieć taniej to ja też poproszę, no chyba, że to TYLKO DLA CIEBIE jest taniej.
Grzegorz
---------------------
Skontaktuj się z nami