Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: futsal

Domyślnie

No oki to muszę się troszkę bronić hihihhihi jeżeli chodzi o balans bieli lub jak ktoś napisał tą żółć to jest zasługa warunków, które panują na pilskiej hali czyli światła sodowe+ troszkę światła słonecznego przez świetliki w suficie i do tego pomarańczowy parkiet który dość mocno odbija światło czyli totalna mieszanka.Jeżeli chodzi o czas to gwarantuję, że umiem zrobić ostre zdjęcie może za bardzo na siłę chciałem mieć ruch na zdjęciach (troszkę zaczynają mnie irytować zdjęcia, które wyglądają jakby postać była wklejona ) i tu biję się w moją albo nie w żony pierś że troszkę przesadziłem.Jeżeli chodzi o perspektywę i udzielenia mądrej rady by korzystać z siedzonka i to jeszcze za bramką to dziękuję, ale chyba koledzy nigdy nie byli na hali gdzie praktycznie do wyżej wymienionej piersi są wywieszone reklamy a siadanie za bramką jest tak samo głupim pomysłem jak położenie się na torze żużlowym No, ale duże dzięki za komentarze może przyda mi się kubeł zimnej wody znaczy wódy następnym razem postaram się zrobić lepsze

Domyślnie

Dlaczego siadanie za bramką jest jak położenie sie na torze żużlowym? Od początku sezonu futsal ekstraklasy robię foty na meczach na hali i prawie zawsze siadam za linią końcową. Żyję co więcej dodam - więcej razy wpadł we mnie kopacz "na trawie" lub dostałam piłką na stadionie niż na hali. Nawet jeszcze - uważam że prędzej dostaniesz stojąc za linią boczną na hali - bo tam wybijają na chama - niż za bramką. Mocne strzały nie są po ziemi (a siedzisz na parkiecie), a te po ziemi to piłka się do Ciebie co najwyżej dotoczy
    To tak ode mnie, mały off.

Co do fot to wszystko już wyżej zostało napisane. Ale sprawe balansu kumam zupełnie - byłam chyba za 2 halach w PL gdzie jest dobre światło do ustawienia WB, reszta to albo żółto albo ciemno

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów