Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sylwia 2

Domyślnie Sylwia 2

Witam

jeszcze jedno zdjęcie z publikowanej wcześniej sesji ...

pozdrawiam

Domyślnie

To podświetlenie łokci chyba nie wygląda korzystnie..
    Völkchlor

Domyślnie

Te dwa spoty użyte do podświetlenia łokci mogłeś użyć do oświetlenia łydek... byłoby korzystniej MZ

A tak na serio, to trochę wąsko (dałbym inne proporcje), no i drugi plan z łydkami zbyt ciemny jak dla mnie. "Popiersie" za to całkiem mi się podoba. Ramka i napis niestety nie pomagają w odbiorze zdjęcia.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Wydaje mi się, że kadr jest odrobinę za ciasny. Podoba mi się tonacja kolorów. Modelka przeszywa mnie swoim spojrzeniem na wylot
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

A mnie podobają się "ciasne" kadry - nie ma w nich "zbędnych" powierzchni. Ogólnie jak dla mnie zdjęcie bardzo miłe w odbiorze tylko ten "mleczny" pasek od podpisu mi nie pasuje.

Domyślnie

Ostre, natrętne światło, odseparowanie popiersia od nóg, kadr trochę na siłę. Paznokcie różowe do tego kompletu, tej szminki, jakoś mi też nie leżą.

Domyślnie

Ale za to przecudnej urody modelka Boska po prostu i mega fotogeniczna !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Uprawnienia umieszczania postów